Gürbüz, CHP'li kadınların kahvaltı etkinliğine katıldı

MİLLET İTTİFAKI'NIN CHP'Lİ FOÇA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH GÜRBÜZ, CHP'Lİ KADINLARIN KAHVALTI ETKİNLİĞİNE KATILDI 

Gürbüz, CHP'li kadınların kahvaltı etkinliğine katıldı
27 Şubat 2019 - 15:48

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Kadın Kolları tarafından birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. 

CHP Foça İlçe Kadın Kolları, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Foça'da düzenlediği kahvaltı programıyla bir araya geldi. Yeni Foça Dalyan Restoran'da gerçekleşen kahvaltı etkinliğine, CHP Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz eşi Seçil Gürbüz ile katılırken, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Teke, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım,  CHP Foça İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu ve çok sayıda kadın katıldı.  Program öncesinde tek tek masaları gezerek katılımcılarla selamlaşan Fatih Gürbüz, hal hatır sormayı da ihmal etmedi. 

Kahvaltı etkinliğinin açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu, katılımın yüksek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 6 oklu bayrağını her noktada en yükseğe taşımak için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Saraçoğlu, "31 Mart'ta 6 oklu bayrağı bir kez daha göndere çekip, adayımız Fatih Gürbüz'ü de Foça Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtacağız" diye konuştu. 

Kadın Kollarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım da "Konuk olarak gittiğimiz diğer şehirlerde bize '6 dönemdir devam eden başarınızın altında yatan sır nedir?' diye soruyorlar. Cevap vermek bugüne kısmetmiş. İşte başarımızın gerçek sırrı, bu salonu dolduran sizlersiniz" diyerek, CHP'nin Foça'da en büyük gücünün kadınlar olduğunu söyledi.

Alkış ve tezahüratlar eşliğinde söz alan Fatih Gürbüz de, 3'ü yerel olmak üzere 11 tane seçim yaşadığını belirterek, bu süreçte kadınların her daim belirleyici olduğuna ve özellikle Cumhuriyet Halk Partisi'nde görev yapan  kadınların siyasette lokomotif görevi üstlendiğine şahit olduğunu söyledi. 

Kadınların istedikten sonra başaramayacağı bir iş olmadığını ve 31 Mart yerel seçimlerinde kadının gücüne ihtiyaç olduğunu söyleyen Gürbüz, "Siyasette ve 1 Nisan'dan itibaren uygulamayı hedeflediğim yönetim anlayışımda öncelik verdiğim iki şey var; biri gençler, diğeri de kadınlar.  Zira bu önceliğimin projelerimize de  ağırlıklı olarak yansıdığını göreceksiniz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu