Alaçatı Ot Festivali'nde Medicana Sağlık Grubu da yer aldı

Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nde Medicana Sağlık Grubu da yerini aldı. Festival alanındaki standında ziyaretçilere bilgilendirmede bulunan Medicana sağlık ekibi, acil durumda oluşabilecek sağlık sorunları için imkanlarını seferber etti.

Alaçatı Ot Festivali'nde Medicana Sağlık Grubu da yer aldı
21 Nisan 2024 - 23:01
Alaçatı Ot Festivali’nin Sağlıklı Standı Medicana
Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nde Medicana Sağlık Grubu da yerini aldı. Festival alanındaki standında ziyaretçilere bilgilendirmede bulunan Medicana sağlık ekibi, acil durumda oluşabilecek sağlık sorunları için imkanlarını seferber etti. 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Alaçatı Ot Festivali renkli görüntülere sahne olurken, Medicana Sağlık Grubu da kurduğu standda, festival alanında yaşanan acil sağlık sorunlarına karşı acil tıp uzmanı hekimleri ve ambulanslarıyla hazır bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli de Medicana standını ziyaret etti. 

Eğlenceli etkinliklerin yanı sıra şifa deposu otları ile ünlü olan Ege otlarıyla sağlığın ön plana çıktığı geleneksel Festival’de, Medicana Çeşme’nin acil tıp uzmanı hekimleri ve hemşireleriyle festival alanında yaşanabilecek sağlık sorunlarına karşı imkanlarını seferber edildi. İhtiyacı olan ziyaretçilere Medicana’nın standında tansiyon ve şeker ölçümü de yapıldı.  


“Mutfağınızdan otları eksik etmeyin”

Alaçatı Ot Festivali’ne katılmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Medicana Çeşme Başhekimi Uzm. Dr. Tayfun Çağlayan, şunları söyledi: “Çeşmemiz’in gelenekselleşen ve bir marka haline gelen Alaçatı Ot Festivali’nin, sağlıklı Akdeniz tipi beslenmeye yönlendirmesi açısından da önemi büyük. Ege otları adeta şifa deposu, özellikle bu aylarda envai çeşit otu bulmak mümkün. Hem lezzetli hem de sağlıklı bu yemekleri mutfaklarından eksik etmemeleri için hastalarımıza sürekli tavsiyede bulunuyoruz. Sağlık misyonu da olan bu Festival’e bu nedenle biz de katıldık. Danışmak istediği konularda stand ziyaretçilerimize bilgilendirmede bulunarak, sağlık sorunu yaşayanlara yardımcı olduk.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Milletvekili Ösen, Kemeraltı yangınlarını TBMM gündemine taşıdı
İzmir Milletvekili Ösen, Kemeraltı yangınlarını TBMM gündemine...
"Rotamız Midilli" seferlerinin yeni sezonu başladı: İki buçuk saatte Midilli
"Rotamız Midilli" seferlerinin yeni sezonu başladı: İki buçuk...