Fatih Gürbüz: Seçime kadar değil, sonuna kadar...

YENİ BAĞARASI DA "FATİH GÜRBÜZ" DİYOR

Fatih Gürbüz: Seçime kadar değil, sonuna kadar...
27 Şubat 2019 - 12:48

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Yeni Bağarası seçim bürosunun açılışını yaptı. Seçim kampanyasını 'Hep birlikte Foça için...' sloganıyla yürüten CHP'li Fatih Gürbüz, seçim bürosu açılışlarına devam ediyor.

Seçim çalışmalarını Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde sürdüren Gürbüz'ün Yeni Bağrası seçim bürosunun açılışı büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. CHP'li Fatih Gürbüz'ün seçim bürosu açılışına; CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Gerenköy Belediyesi eski Başkanı Orhan Bora, CHP Foça eski ilçe başkanlarından Sebahattin Karaca, Vedat Aksoy, CHP İlçe Örgütü ile İYİ Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"SEÇİME KADAR DEĞİL, SONUNA KADAR...."

Yeni Bağarası'nda büyük bir coşkuyla karşılanan  Fatih Gürbüz, "Bu güzel birlikteliğe ev sahipliği yapan Yeni Bağarası sakinlerine sesleniyorum; seçime kadar değil, sonuna kadar bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Bize gösterdiğiniz sevgi ve ilgiye layık olabilmek için çok çalışacağız. Partiler üstü olmakla beraber  burada yakaladığımız gönül birlikteliğini Yeni Bağarası'na yapacağımız hizmetlerle taçlandıracağız" dedi.

GENÇLERDEN TAM DESTEK

Açılış töreni için seçim bürosu önünde toplanan kalabalık CHP'nin seçim şarkılarıyla coştu. Fatih Gürbüz'e alkış ve tezahüratlarıyla sevgi gösterisinde bulunan gençler, hep bir ağızdan Fatih Gürbüz'e destek sloganları attı. 

DESTEK İSTEDİLER... 

Katılımcıların tamamıyla tek tek tokalaşan Fatih Gürbüz, programı balkonlarından takip eden vatandaşlarla da sıcak diyaloglar kurdu. CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın açılış konuşmasıyla başlayan törende sırasıyla söz alan Gerenköy Belediyesi eski Başkanı Orhan Bora ile  CHP Foça eski İlçe Başkanı Vedat Aksoy, Yeni Bağarası halkından Fatih Gürbüz için destek istedi.

AÇILIŞ TÖRENİNE DAMGA VURAN KONUŞMA

Açılış törenine, CHP Foça eski ilçe başkanlarından Sebahattin Karaca'nın konuşması damga vurdu. Foça'da CHP'nin bugünlere gelmesinde Yeni Bağarası'nın büyük pay sahibi olduğunun söyleyen Sebahattin Karaca, 12 Eylül Darbesi'nden sonra 1983'te siyasi faaliyetlerin serbest bırakıldığını ve o dönem kapatılan CHP tabanını sahiplenmek için Sosyal Demokrasi Partisi'nin kurulduğunu hatırlattı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Sebahattin Karaca, Sosyal Demokrasi Partisi'ni Foça'da eski belediye başkanlarından Ali İlcan ile birlikte kurduklarını, fakat ilk etapta kuruluş için gerekli olan 9 üyeyi tamamlayamadıklarını, partiyi ancak Yeni Bağrası'ndan gelen 2 üyenin desteğiyle kurabildiklerini anlattı.

CHP'nin Foça'daki 30 yıllık yerel iktidarının temelinde Yeni Bağarası'nın harcı olduğunun altını çizen CHP'li Karaca, "O gün Yeni Bağarası'nın bize verdiği 2 kişilik  destek partimizi küllerinden yeniden doğurduğu gibi, tıpkı minik bir kartopunun giderek çığa dönüşmesi gibi Cumhuriyet Halk Partisi'ni Foça'da bugünlerine getirmiştir" dedi.

Foça'da 1984 yerel seçimlerini bireysel hatalar yüzünden kaybettiklerini, ancak o kayıptan alınan dersle CHP'nin Foça'da 6 dönem üst üste iktidar olduğunu sözlerine ekleyen Sebahattin Karaca, "1984'te Yeni Bağarası'nın verdiği 2 kişilik desteğin bugün burada büyük bir kalabalığa dönüştüğünü görmek mutluluk verici. Ancak bugün gelinen noktada o 2 kişiden, hatta bu alanı dolduran insanlardan daha fazlasına ihtiyacımız var. Yeni Bağarası'nın tamamının desteğine ihtiyacımız var. Tarihin size yüklediği misyonun gereğini yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

Daha sonra 'Mart'ın sonu bahar' müziği eşliğinde sahneye davet edilen Fatih Gürbüz de 31 Mart'ta Foça’nın bir kez daha CHP'de birleşeceğini söyledi. Projelerinden bahseden Gürbüz, yeni dönemde nasıl bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini de anlattı. Ortak akıl yönetimiyle birlikte hareket etmenin önemine değinen Gürbüz, gecesine gündüzüne katıp Foça için çalışacağının sözünü verdi.

Konuşmaların ardından sahneye davet edilen Meclis üyesi adayları katılımcılara tanıtıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılara kuru pasta ve meşrubat ikramında bulunuldu. Fatih Gürbüz'ün Yeni Bağarası programı  kahvehane ve  ev ziyaretleriyle devam etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"