Fahrettin Saç'tan Taner Acar'a tam destek!

2019 Yerel Seçimlerinde Foça Belediye Meclis üyeliği için Büyük Birlik Partisinden aday olan Fahrettin Saç, bu dönem hiçbir göreve talip olmadığını belirterek Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar’a desteğini açıkladı.

Fahrettin Saç'tan Taner Acar'a tam destek!
11 Şubat 2024 - 13:54
2019 Yerel Seçimlerinde Foça Belediye Meclis üyeliği için Büyük Birlik Partisinden aday olan Fahrettin Saç, bu dönem hiçbir göreve talip olmadığını belirterek Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar’a destek olacağını açıkladı. 

Foça’nın yıllardır ihmal edildiğini ve değişimin artık kaçınılmaz olduğunu belirten Fahrettin Saç, “35 yıldır Foça’yı yöneten CHP için artık deniz bitti, kara göründü. CHP, Foça’da artık hikâye yazamıyor, yani CHP’nin ne anlatacak bir hikâyesi ne de vaat edeceği bir konu kaldı. Elbette hiçbir şey vaat etmiyorlar değil, ancak 35 yıldır Foça’yı yönetiyorlar ve halen yapamadıklarını vaat etmeye çalışıyorlar. Ellerini kollarını tutan mı vardı. Şu sormak lazım; ‘Foça çiçek gibi olacak’ diyorsunuz da Foça’yı kim bu hale getirdi” diye konuştu. 

Sadece kendisinin değil, Foça’da başkanlığını yaptığı Ak Saçlılar Derneği’nin de Taner Acar’a tam destek vereceğini ifade eden Fahrettin Saç, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Foça’da niçin Cumhur İttifakı ve Taner Acar’a kayıtsız şartsız destek vereceklerini şu sözlerle açıkladı: "Foça’da 35 yıldır süregelen belediyecilik anlayışından bıktık. İlk 10 yılı tenzih ederek söylüyoruz: Foça, maalesef sosyal projelerle değil, entel projelerle yönetiliyor. Sosyal demokratlığın s’sinin bile olmadığı ama hep anlatıldığı bir anlayış var. Foça halkını ideolojik hikayelerle aldatmaya çalışan bir zihniyet var. Bunun içindir ki desteğimiz Taner Acar’dan yana olacaktır.”

YORUMLAR

  • 1 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu