Fatih Gürbüz'e destek ÇIĞ gibi büyüyor

2014 Yerel seçimlerinde Vatan Partisi'nin Foça Belediye başkan adayı olan Yavuz Efe, Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'e desteğini açıkladı.

Fatih Gürbüz'e destek ÇIĞ gibi büyüyor
28 Şubat 2019 - 12:44

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, seçim irtibat bürosu açılışlarına devam ediyor. Yeni Foça, Bağarası ve Yeni Bağarası'nın ardından 4'üncü seçim bürosunu Ilıpınar Mahallesi'nde açan Fatih Gürbüz'ün Ilıpınar seçim bürosu açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ilıpınar'da vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılanan Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, burada sıkmadık el bırakmadı. Seçim bürosunun açılışına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen CHP'li Gürbüz, ayak üstü de olsa 7'den 70'e herkesle sohbet etmeye çalıştı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına; CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Millet İttifakı'nı oluşturan CHP ile İYİ Parti'nin ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 BARAN GEZMİŞ YILDIRIM: BİZ HALKIMIZA, HALKIMIZ DA BİZE GÜVENİYOR

Seçim irtibat bürosunun açılış konuşmasını yapan CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde rekor oy alacaklarını belirterek, "Sayın Nihat Dirim'in bayrağı diktiği 1989 ruhuyla, Sayın Ali İlcan'ın iktidarımızı daim kıldığı 1999 başarısıyla, Sayın Gökhan Demirağ'ın partimize muhteşem bir zafer yaşattığı 2004 birlikteliğiyle hareket ediyoruz. Yeni bir seçim zaferine adım adım yaklaşıyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Çünkü biz halkımıza, halkımız da bize güveniyor" dedi.

İZMİR MİLLETVEKİLİ PURÇU: KURTULUŞ CHP'DE

İlçe Başkanı Gezmiş Yıldırım'ın ardından söz alan CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da, ülkedeki ekonomik duruma değindi. Hükümetin tarım, ekonomi ve dış politikasını eleştiren Özcan Purçu, kurtuluşun Cumhuriyet Halk Partisi'nde olduğunu söyledi. Yerel seçimlerin önemine işaret eden Purçu, "Genelde iktidar olmak istiyorsak, yerelde başarılı olmak zorundayız" diyerek, Foça halkından 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

YAVUZ EFE: FATİH GÜRBÜZ'E KEFİLİM

Açılış törenine, 2014 yerel seçimlerinde Vatan Partisi'nden Foça Belediye başkan adayı olan E. Albay Yavuz Efe de katıldı. Mikrofona davet edilen Yavuz Efe, 31 Mart yerel seçimleri için Fatih Gürbüz'e şartız ve koşulsuz destek vereceğini açıkladı. Fatih Gürbüz'ün dürüst kişiliğine, gençliğine ve enerjisine işaret eden Yavuz Efe, Gürbüz'e kefil olduğunu söyledi.

FATİH GÜRBÜZ: MART'IN SONU BAHAR OLACAK!

Daha sonra 'Mart'ın sonu bahar' müziği eşliğinde sahneye davet edilen Fatih Gürbüz de yönetim anlayışı ve Ilıpınar Mahallesi ile ilgili projelerinden bahsetti. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratlar ile bölünen CHP'li Gürbüz, "Özellikle  genç kardeşlerimin  gözündeki pırıltı ve heyecanı görüyorum. Bu coşkunun 31 Mart'a kadar her  geçen gün biraz daha artarak devam edeceğine ve Foça'mızın 1 Nisan'da aydınlık bir bahar sabahına uyanacağına inanıyorum. Sizlerin desteği ve teveccühü ile  Foça'da 7'nci kez partimizin 6 oklu bayrağını dikeceğiz. Mart'ın sonu bahar olacak" diye konuştu. 31 Mart'ta Foça’nın bir kez daha CHP'de birleşeceğini sözlerine ekleyen Gürbüz,  gecesini gündüzüne katıp  Foça için çalışacağının sözünü verdi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini  İzmir Milletvekili Özcan Pruçu,  İlçe Başkanı  Baran Gezmiş Yıldırım ve Fatih Gürbüz davetlilerle birlikte kesti. Ilıpınar programına ev ziyaretleriyle devam eden Gürbüz'e, İzmir Milletvekili Özcan Purçu da eşlik etti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"