İzmir Kınık'ta, Kınık Çepni Boyu Derneği'nden unutulmaz gece

Kınık’ta 18-19 Kasım’da Batı Anadolu Çepni Boyu Kültür ve Dayanışma Programı Düzenlendi.

İzmir Kınık'ta, Kınık Çepni Boyu Derneği'nden unutulmaz gece
20 Kasım 2023 - 22:09

İzmir Kınık’ta Batı Anadolu Çepni Boyu Kültür ve Dayanışma Programı Düzenlendi

Kınık Çepni Boyu Derneği öncülüğünde Kınık’ta Batı Anadolu Çepni Boyu Kültür ve Dayanışma Programı düzenlendi. Şehriban Tekçe’nin sunduğu programda, 18 Kasım Cumartesi günü Kınık Öğretmenevi’nde Akademisyenler Kemal Arı, İsmail Uçakçı ve Mustafa Düzgün’ün katılımlarıyla panel düzenlendi. Kınık Kapalı Spor Salonundaki açılış programı ile devam eden etkinlikte; Semah Ekibi, Taner Özdemir, Nilüfer Sarıtaş; 19 Kasım Pazar günü ise Ozan Kimsesiz ve Mustafa Dural sahne aldı. Avrasya Basın Yayın Birliği Halk Oyunları Ekibi ise her iki günde de sahne aldılar.

Kınık Çepni Boyu Derneği’nin düzenlediği Batı Anadolu Çepni Boyu Kültür ve Dayanışma Programına; Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, daire amirleri, Kınık Çepni Boyu Derneği Başkanı Salim Yılmaz, Batı Anadolu Çepni Dernekleri Başkanı Ümit Güner, İstanbul Çepni Boyu Derneği Başkanı Cemal Bulut ve Kınıklı vatandaşlar katıldı.

Kınık Çepni Boyu Derneği Başkanı Salim Yılmaz, emeği geçen başta Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer olmak üzere, programa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Yılmaz; “Kınık’ta hep birlikte Kültür ve Dayanışma gecelerini yaşadık. Çepni Boyu Dernekleri olarak programımıza olan desteklerinden dolayı; Kınık Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer’e, Polyak Genel Müdürü Serkan Bançekapılı ve diğer sponsorlara, geceye katılım sağlayan, destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Çepni Boyu Dernekleri desteklerinden dolayı Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’e, Polyak Genel Müdürü Serkan Bançekapılı’ya ve diğer tüm sponsorlara teşekkür plaketi takdim ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı