CHP Bergama İlçe Başkanı Durmaz'dan seçim değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

CHP Bergama İlçe Başkanı Durmaz'dan seçim değerlendirmesi
09 Nisan 2024 - 22:23
'PARTİMİZDEKİ BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRDİ'
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili bir değerlendirmede bulundu. Yerel seçimden 6 ay önce ilçe başkanlığı görevine getirilen ve parti teşkilatında kısa sürede birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendiren İsmail Durmaz, “Partimizdeki birlik ve beraberlik bu başarıyı getirdi” dedi.

Bergama Belediye Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Tanju Çelik ile birlikte  büyük bir başarıya imza atarak CHP’nin Bergama'da yerel seçimleri kazanmasında büyük emeği olan İsmail Durmaz'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

“27 Ağustos'da yapılan ilçe başkanlığı seçiminde partide kırılmalar ve ayrışma olmaması için il başkanlığının talebi ile seçime tek aday olarak girmiştim.  Sayın Ecevit Canbaz’ın yönetiminde 6 yıl çalıştım. 6 aydır da ilçe başkanı olarak görev yapıyorum. Seçim öncesi eski belediye başkanımız ve ilçe başkanlarımız ile meclis üyelerimizin de yer aldığı bir seçim komisyonu kurarak onların da tecrübelerinden çok faydalandık.

Başta yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları üyelerimiz ve tüm parti teşkilatımız ile birlikte ayrı gayrı yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden 11 Ocak'ta Tanju başkanımızın aday olarak açıklanması ile bir ve beraber olarak onun arkasında kenetlendik ve çalışmaya başladık.

16 Şubat tarihinde ilçemizi ziyaret eden genel başkanımız Sayın Özgür Özel de bize çok büyük bir güç verdi. Milletvekillerimiz, il başkanımız ve yöneticilerimiz de hep yanımızda oldu. Biz, burada CHP olarak birlik ve beraberlik içinde olduğunda siyasi anlamda birçok şeyi başaracağımızı, birlikten kuvvet doğar sözünün bir kez daha önemini anlamış olduk.

Adayımıza ve partimize AKP’den, MHP'den, İYİ Parti’den, her partiden çok insan oy verdi. Adayımızın kişiliği iyi bir insan olması ve partimizin bütünlük içinde çalışması bize güç ve katkı koydu. Buradan tüm Bergamalı hemşerilerim olmak üzere Parti teşkilatımıza, üyelerimize ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum”


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...