Göster Kendini tırı 9 Kasım'da İstanbul Maltepe Park AVM'de

Perdigital.com - ininal iş birliği, ETİ Maximus ve HONOR sponsorluğunda 26-29 Ekim tarihleri arasında dört farklı şehirde düzenlenen “Göster Kendini” etkinliği, 9 Kasım'da İstanbul'da Perdigital.com yayıncıları ile oyun tutkunlarını bir araya getirecek.

Göster Kendini tırı 9 Kasım'da İstanbul Maltepe Park AVM'de
07 Kasım 2019 - 10:46

Oyunseverler ile Perdigital.com yayıncılarını bir araya getiren “Göster Kendini” etkinliğinin üçüncüsü, #gösterkendini 4x4 ismiyle 26-27-28-29 Ekim tarihlerinde, sırasıyla Adana, Ankara, Bursa ve İzmir'in gözde alışveriş merkezlerine ait açık otoparklarda konumlanan oyun tırının hem içinde hem de etrafında gerçekleşti. Yoğun ilgi ve talep nedeniyle #gösterkendini tırı bu yıl son kez İstanbul'da olacak. 9 Kasım Cumartesi günü Maltepe Park AVM'de oyunseverleri ağırlayacak olan #gösterkendini tırında sadece PUBG Mobile oynanacak.
 
Katılımın ücretsiz olduğu ve 10:30'dan 19:00'a kadar devam edecek olan etkinlikte, ödüllü turnuvalar, saat başı çekilişler ve çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca katılımcılar, etkinliklerde yayıncılarla tanışma, sohbet etme ve PUBG Mobile oynama şansına sahip olacaklar. 9 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da gerçekleşecek olan etkinliğe yayıncılardan Barış G, BloodRappeR, Doch, Egoist Pati, Kızıl Pati, Miranda ve Tugay Gök katılacak.
 
Katılımcıları çeşitli hediyeler bekliyor
Perdigital.com - ininal iş birliği, ETİ Maximus ve HONOR sponsorluğunda düzenlenecek olan etkinlik kapsamında “oyun bitmesin” diyen Red Bull ve yepyeni TUF Gaming H3 kulaklıklarıyla ASUS da oyunseverlerin yanında olacak. Etkinliğe katılanları ise pek çok hediye bekliyor! Aynı anda birbirinden farklı alanlarda düzenlenecek turnuva ve çekilişlerde UC'ler, PUBG Mobile tişörtleri ve şapkaları, 100, 50, 25 TL dolu ininal kartlar sahiplerini bulacak. Gün boyu ETİ Maximus ve Red Bull ile enerji depolayacak olan katılımcılar, tır içerisindeki turnuvalarda HONOR marka cep telefonlarını deneyimleme imkanına da sahip olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Borsa İstanbul'da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için çaldı
Borsa İstanbul’da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için...
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...