Anneler Günü hediyeniz bu sene de Paşabahçe Mağazaları'ndan

Ev ve yaşama dair birçok ürün ve farklı fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, bu Anneler Günü’nde de annesini özel hissettirmek isteyenleri bekliyor. Çay ve kahve ürünlerinden kolonyalara, çerçevelerden aynalara kadar birbirinden şık seçenekler için Paşabahçe Mağazaları’nı ziyaret edebilirsiniz.

Anneler Günü hediyeniz bu sene de Paşabahçe Mağazaları'ndan
26 Nisan 2024 - 13:08
Paşabahçe Mağazaları, bu sene de Anneler Günü’nde annesini özel hissettirmek isteyenlere birbirinden şık ve keyifli hediye seçenekleri sunuyor. Annenizi ya da çevrenizdeki tüm anneleri mutlu etmek için hediye arayışındaysanız, en doğru ve tek adres Paşabahçe Mağazaları ya da www.pasabahcemagazalari.com’ adresi olacak. 

Lugat365 serisi ile annenizin kalbine dokunun
“Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan Lugat365 serisinde yer alan “Dünyaya can getirmiş insan; yaşam kaynağı. Türkçe kökenli olan kelime, na-na çocuk sözünden türetilmiş olan ana kelimesinden evrilmiştir” cümlesi ile annelerin yüreğine dokunan ‘Anne’ temalı fincan takımı, porselen çay fincanı, ‘Ciğerimin Köşesi’’, “Kimseyi Görmedim” ve ‘Müteşekkir’ kupa hediye önerileri arasında ilk sırada yer alıyor.

Annenize özel hediyeler
‘Adını Sen Yaz’ porselen kupanın üzerinde yer alan ‘Annesini Sever’ cümlesini kendi ismiyle tamamlayanlar hem hediyelerini anneleriyle özdeşleştiriyor hem de çay-kahve keyfine özel bir anlam katıyor.

Hediyeniz kolonya olsun mis gibi koksun…
Paşabahçe Mağazaları’nın doğanın mis kokularını bir araya getirdiği kolonya serileri Anneler Günü’ne özel bir alternatif oluşturuyor. Paşabahçe Mağazaları’nın sevilen kolonya çeşitlerinden annenizin favorisini seçebilir ya da annenize Paşabahçe Mağazaları’nın Anneler Günü için tasarladığı bergamot, mandalina, kavun, kuş üzümü ve ahududu üst notaları ile “Mon Coeur Kolonya”yı hediye edebilirsiniz. 

Butik ürünlerimizden anneniz için en özel seçenekler …
Paşabahçe Mağazaları’nda hediye seçenekleri arasında yer alan dekoratif kutular, en kıymetli anılarınızı evin baş köşesine taşıyacak çerçeveler ve annelerin güzelliğini yansıtacak mini el ve duvar aynaları ile annenize kalıcı hediyeler verin. Anılarınızı geleceğe taşıyacak “Marsilya” fotoğraf çerçevesi, Mini Kalp Ayna, Mini Çiçekli Krem ve Mavi duvar aynaları ve Firuzan Tabak en özel seçenekleri arasında annenizi bekliyor.

Paşabahçe Mağazaları, ilham veren hediye seçenekleriyle Anneler Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenleri Paşabahçe Mağazaları’na ya da  www.pasabahcemagazalari.com  adresine bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yapay zekanın insan hayatına etkileri...
Yapay zekanın insan hayatına etkileri...
ESHOT otobüsüne zarar veren taksiciye ceza
ESHOT otobüsüne zarar veren taksiciye ceza