EGİAD'dan İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen'e ziyaret

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve EGİAD Geçmiş Dönem Başkanları Mustafa Aslan ve Temel Aycan Şen, DEVA Partisi İzmir Milletvekili ve EGİAD’ın 12. Ve 13. Dönem Başkanı Seda Kaya Ösen'i TBMM'de ziyaret etti.

EGİAD'dan İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen'e ziyaret
25 Nisan 2024 - 10:25
Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve EGİAD Geçmiş Dönem Başkanları Mustafa Aslan ve Temel Aycan Şen, DEVA Partisi İzmir Milletvekili ve EGİAD’ın 12. Ve 13. Dönem Başkanı Seda Kaya Ösen'i TBMM'de ziyaret etti.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) Danışma Kurulu Başkanı ve EGİAD 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, EGİAD 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aslan, TBMM’de DEVA Partisi İzmir Milletvekili ve 12.-13. Dönem EGİAD Başkanı Seda Kâya Ösen’i ziyaret etti. EGIAD Başkanı Yelkenbiçer'den İzmir iş dünyasının problemlerini dinleyen Milletvekili Ösen, çözülmesi gereken ana başlıkları soru önergesi olarak meclise taşıyacaklarını dile getirdi. Ziyarette Yelkenbiçer, Milletvekili Ösen'e plaket takdim ederek dilek ve temennilerini sundu.


İzmir İş Dünyasının sorunları istişare edildi

EGİAD heyeti, Ankara ziyaretinde DEVA Partisi Milletvekilleriyle bir araya gelerek İzmir iş dünyasının sorunlarını istişare ettiler. DEVA Partisi Milletvekilleri Elif Esen, Evrim Rızvanoğlu, Cem Avşar, Mehmet Emin Ekmen, İrfan Karatutlu, Burak Dalgın’ın da katıldığı istişare toplantısında konuşan İzmir Milletvekili Ösen, geçmiş dönem çalışmaları hakkında bilgi vererek EGİAD’ın kurumsallaşmış yapısıyla dünyada örneği az bulunan bir STK örgütlenmesi olduğunun altını çizdi. EGİAD mevcut dönem Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, milletvekillerine proje ve çalışmalarını anlatarak ne eğitimde ne de iş hayatında olan gençler hakkında hazırladıkları raporlar hakkında bilgi sundu. Yeşil ve dijital dönüşüm noktasında çalışmalar yapıldığını belirten Yelkenbiçer, EGİAD’ın üye sayısındaki artışa dikkat çekerek siyaset ve STK’nın birlikte ve etkin çalışması için destek istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Milletvekili Ösen, Kemeraltı yangınlarını TBMM gündemine taşıdı
İzmir Milletvekili Ösen, Kemeraltı yangınlarını TBMM gündemine...
"Rotamız Midilli" seferlerinin yeni sezonu başladı: İki buçuk saatte Midilli
"Rotamız Midilli" seferlerinin yeni sezonu başladı: İki buçuk...