Fatih Gürbüz, oyunu ailesi ile birlikte kullandı

FATİH GÜRBÜZ, OYUNU AİLESİ İLE BİRLİKTE KULLANDI

Fatih Gürbüz, oyunu ailesi ile birlikte kullandı
31 Mart 2019 - 13:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz,  oyunu Necla Midilli Merkez Ortaokulu'nda kurulan 1028 nolu sandıkta kullandı.

Ailesi ile birlikte oy kullanmak üzere Necla Midilli Merkez Ortaokulu'na gelen Fatih Gürbüz, okul bahçesinde karşılaştığı vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra oy kullanacağı salona geçen Gürbüz, sandık başkanı ve sandık görevlilerine iyi çalışmalar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere konuşan Fatih Gürbüz, "Ailecek oyumuzu kullandık, her şeyden önce vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş olduk. Foça'da biraz tatlı sert olmakla birlikte seviyeli bir seçim süreci geçirdiğimizi söyleyebilirim. Biz seçim kampanyası boyunca seçilmemiz halinde neler yapacağımızı anlattık. Ve bugün son sözü halkımız söyleyecek. Kazanan Foça olsun, İzmir olsun, Türkiye olsun, demokrasi olsun diyorum. Sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz bozulmasın. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Foça'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu