Şerafettin Kılıç: Yarışta biz de varız!

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, kentte sadece iki adayın yarışmadığını belirterek “Biz de varız” dedi.

Şerafettin Kılıç: Yarışta biz de varız!
29 Mart 2019 - 14:58

Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Çeşme ve Karaburun’da ziyaretlerde bulundu. Partisinin genç Çeşme Belediye Başkan adayı Ahmet Kapçı ile birlikte dolaşan Büyükşehir Adayı Şerafettin Kılıç, vatandaşlar ile tek tek görüşerek hedeflerini anlattı. Esnafları dolaşırken gelen çay ve sohbet davetlerini geri çevirmeyen Kılıç, gezdiği parklardaki çocuklar ile de yakından ilgilendi.

Şerafettin Kılıç, yolsuzluğa göz açtırmayacaklarını söyleyerek, emanete asla ihanet etmeyeceklerini ve hizmette adaleti sağlayacaklarını kaydetti. “Her projemiz ve her hizmetimizde adil davranacağız. İsraftan kaçınacağız. Hizmette temel noktamız gereklilik olacak. Yatırıma bütçeden daha fazla pay ayıracağız. Şehrimizde istihdam artırıcı yatırımların yapılmasında belediyemiz, imkânları ölçüsünde yardımcı olacak.” ifadelerini kullanan Kılıç, partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağının altını çizdi. Yemeyen-yedirmeyen dürüst bir yönetimin temel ilkeleri olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Kılıç, ehil kadrolarla kronikleşmiş dertlerin üstesinden geleceğini ve yıllanmış problemleri çözeceğini belirtti

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"