Enfal Oyuncak, tamamlayıcı okul ürünleriyle miniklerin eğitimine destek oluyor

Türkiye’nin köklü oyuncak markası Enfal Oyuncak, yeni eğitim öğretim dönemine geliştirici ve eğitici oyuncaklarla ‘merhaba’ diyor.

Enfal Oyuncak, tamamlayıcı okul ürünleriyle miniklerin eğitimine destek oluyor
19 Eylül 2022 - 15:33
Türkiye’nin 30 yıllık oyuncak markası Enfal Oyuncak, yeni eğitim öğretim dönemini geliştirici ve eğitici oyuncaklarıyla karşılıyor. Enfal Oyuncak, tamamen yerli ve milli sermayeyle oluşturduğu oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ın eğitici tasarımlarını çocukların beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin köklü oyuncak markası Enfal Oyuncak, yeni eğitim öğretim dönemine geliştirici ve eğitici oyuncaklarla ‘merhaba’ diyor. Enfal Oyuncak, 30 yıllık tecrübesi ve bilgi birikimiyle tamamen yerli ve milli sermayeyle oluşturduğu oyuncak markası ‘Let’s Be Child’ın eğitici tasarımlarını çocukların kullanımına sunuyor.

Enfal Oyuncak Genel Müdürü Furkan Karaduman, yeni eğitim öğretim döneminde çocukların gelişimine katkı sağlayacak eğitici oyuncaklarını satışa sunduklarını belirtti. Üretimin yüzde 95’inin Türkiye’de gerçekleştiğini ve 70 kalem ürün çeşidine sahip olduklarını belirten Karaduman, ürün gamı ve geliştirici oyuncaklarla ilgili bilgi verdi.
Karaduman “Let’s Be Child’ aktivite oyuncakları, dizme-eşleştirme, müzikli eğitici oyuncaklar kategorilerinde tasarladığımız çok çeşitli oyuncaklarımızı kreş, ana okulu ve ilkokul çağındaki çocukların kullanımına sunuyoruz. Bu kategorilerde yer alan oyuncaklarımız arasında dijital çizim tabletleri, eğitici ilk tabletim, eğitici ilk telefonum, eğitici küpler, geometrik şekiller, eğitici kaplar, denge kule oyunları ve güvenlikli scooter’lar yer alıyor. Bunun yanı sıra anne bebek markamız Numio çatısı altında da miniklere yine eğitici oyuncaklar, motor becerisi ve duyu gelişimine yardımcı gereçler kategorilerindeki ürünlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yüksek kalitede, güvenli ve sağlıklı oyuncaklar
Sağlıklı oyuncak ilkesi çerçevesinde yüksek kalitede, dayanıklı, maksimum güvenli oyuncaklar ürettiklerini anlatan Furkan Karaduman, ‘Let’s Be Child’ oyuncaklarının toksin, kurşun boyası, phthalates, pvc ve benzer zararlı dış kaplamaları içermediğini dile getirdi.
Karaduman, markalarının Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunlukları
akredite olmuş ve uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanan oyuncaklardan oluştuğunun altını çizdi.

‘Let’s Be Child’ ürünleri halihazırda e-bebek, Toyzzshop, Armağan, Civil ve LC Waikiki gibi seçkin zincir mağazaların yanı sıra piyasadaki toptan, perakende noktalarında ve discount market zincirlerinde bulunuyor. Markanın ürünleri ayrıca ve online’da tüm satış platformlarında da yer alıyor.


Enfal Oyuncak Genel Müdürü Furkan Karaduman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu