Annenize bir hediye de Kütahya Porselen'den…

Tarz sahibi koleksiyonları ve ödüllü tasarımlarıyla her yaşa ve her zevke hitap eden Kütahya Porselen, hediye konusundaki kararsızlıkları ortadan kaldırıyor.

Annenize bir hediye de Kütahya Porselen'den…
15 Nisan 2024 - 13:51
KÜTAHYA PORSELEN ANNELER GÜNÜ’NDE HEM TASARIMLARI HEM DE KAMPANYALARIYLA KALPLERİ FETHEDECEK

Benzersiz tasarımlarıyla sofralara şık bir dokunuş katan Kütahya Porselen, her zevke hitap eden koleksiyonları ve özel kampanyalarıyla Anneler Günü’nde unutulmaz bir hediye arayanların favorisi olacak! 
 
Tarz sahibi koleksiyonları ve ödüllü tasarımlarıyla her yaşa ve her zevke hitap eden Kütahya Porselen, hediye konusundaki kararsızlıkları ortadan kaldırıyor. Kütahya Porselen, Anneler Günü'nde sevgisini en özel şekilde ifade etmek isteyenlere farklı tarzlara hitap eden geniş ürün yelpazesi ve çok cazip kampanyalar sunuyor.  
 
Kalbinizin en güzel yerindeki annenize özel hediye seçenekleri çok cazip fırsatlarla Kütahya Porselen’den
 
Zengin ürün yelpazesini Anneler Günü’ne özel kampanyalarla buluşturan Kütahya Porselen, 8-12 Mayıs tarihleri arasında tüm ürünlerde net %50 indirim sunacak.  
 
Annenize bir hediye de Kütahya Porselen’den…
Kütahya Porselen, annelerin kahve keyfine keyif katmak için 1-6 Mayıs tarihleri arasında “Yemek Takımları” kategorisindeki seçili yemek takımlarından alışveriş yapanlara “Annem” yazılı fincan takımı hediye edecek. 
 
İşte Kütahya Porselen’in annelerin kalbini fethedecek en şık hediye alternatiflerinden bazıları… 
 
Çiçeklerin tazeleyici etkisi:   Doğanın uyanışının ve yeniden canlanışının bir yansıması olarak tasarlanan Kütahya Porselen Tiny Miny Koleksiyonu, ilkbaharın tazeliğini sofralara taşıyor. Sofralarda baharın neşesini ve coşkusunu hissettiren Tiny Miny Koleksiyonu, çiçeklerin zarafetini yansıtan detaylarla annenizin sofrasının vazgeçilmezi olacak. 6’lı servis takımı, 6’lı pasta takımı, 6’lı çukur tabak takımı, 6’lı kase takımı, 2’li kayık tabak takımı ve salata kasesi olarak satışa sunulan Tiny Miny’den istediğiniz ürünleri seçerek kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. 

Doğanın renkleri sofralara taşınıyor: Kütahya Porselen’in Manolya pasta seti, sıcak ve samimi çiçek deseni ile adeta bir tabloyu andırıyor. Tatlı saatlerinize renk katacak set, doğanın büyüleyici güzelliğini yansıtırken zarif çizgilere sahip tasarımıyla da en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. 

Yalınlığı seven annelere: Kütahya Porselen Arte Bianco Lavin 4 Parça 2 Kişilik Kahve Takımı, beyazın saf güzelliği ve el işçiliğinin inceliğini bir arada sunuyor. Hem günlük kullanıma hem de davetlere uygun Arte Bianco Lavin, günün her saatinde annenizin kahve keyfini taçlandıracak.

Özel anne lezzetlerine: Kütahya Porselen’in 12 kişilik yemek takımı Bone Kalipso, klasik çizgileri çağdaş bir tarz ile harmanlayan zarif tasarımıyla sunumlara şık bir dokunuş katıyor. Çizgileri ve detaylarıyla dikkat çeken Bone Kalipso, annelerin eşsiz sofralarına daha da göz alıcı bir görünüm kazandıracak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...