Reebok, yeni sezonda yer alan sade ve tarz modelleriyle dikkat çekiyor

Geçmişten günümüze klasikleşmiş tarzıyla öne çıkan Reebok, sade ve şık tasarıma sahip sneakerları ile yeni sezona göz kırpıyor.

 Reebok, yeni sezonda yer alan sade ve tarz modelleriyle dikkat çekiyor
08 Nisan 2024 - 15:17

Reebok’tan Sade, Şık ve Konforlu Yeni Sezon Koleksiyonu

Geçmişten günümüze klasikleşmiş tarzıyla öne çıkan Reebok, sade ve şık tasarıma sahip sneakerları ile yeni sezona göz kırpıyor. Zamansız modelleri trend dokunuşlarla yorumlayan Reebok 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu stilinize eşsiz bir dokunuş yapacak! 

İkonik modelleriyle her dönem trendlere yön veren Reebok, yeni sezonda yer alan sade ve tarz modelleriyle dikkat çekiyor.

Minimalist ve yalın tasarımı ile öne çıkan koleksiyon, kadın, erkek ve çocukların hem sportif hem de casual kombinlerinin en tarz tamamlayıcısı olacak. Trendler ile uyum yakalayan kadın ve erkek modelleri siyah ve beyaz rengin hakimiyetinde. Renkli şeritler ile süslenmiş sneakerlar rahat taban yapısı ile de gün boyu konfor sunuyor.  Tarz sahibi detaylarıyla basketbol tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Reebok’ın Yeni Sezon Koleksiyonunda, Allen Iverson’ın MVP onurunu kazandığı ve takımını vadedilen topraklara götürdüğü en akılda kalan modeli Answer IV de yer alıyor.  Model üst kısmında gizlenebilen fermuarı ile adımlara rahatlık katarak sportif aktiviteleri en konforlu hale getiriyor!

Reebok minikleri de unutmuyor. Cırt cırt ve cıvıl cıvıl renk detaylarıyla çocukların enerjileriyle uyum yakalayan modeller, konforlu yapısıyla da rahat adımlar atmalarını sağlıyor. Miniklerin eşofman, jean, tişört, tayt ve daha birçok kombininin en şık tamamlayıcısı olacak modeller Reebok’ta ebeveynleri bekliyor!

Reebok’un ikonikleşen koleksiyonlarının yeniden yorumlandığı yeni sezon modellerini incelemek isterseniz Reebok mağazalarına uğrayabilir ya da www.reebok.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı