CHP'nin Foça Adayı Fatih Gürbüz nikah şahidi oldu

CHP'NİN FOÇA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH GÜRBÜZ, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

CHP'nin Foça Adayı Fatih Gürbüz nikah şahidi oldu
03 Şubat 2019 - 14:52

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Erdal Çay ile Elçin Şen'in düğününe katılarak çiftin nikah şahitliğini yaptı. Erdal Çay ile Elçin Şen çiftinin nikah törenine katılan Fatih Gürbüz, genç çiftin ricasını kırmadı ve şahit sandalyesine oturdu. 

MUTLULUKLARINI PAYLAŞTI 

İraz'ca Taş Kafe'de düzenlenen nikah törenine katılan Fatih Gürbüz, Erdal Çay ile Elçin Şen çiftinin mutluluğuna ortak olup genç çiftin nikah şahidi oldu. Nikah töreni sonrasında Erdal-Elçin çiftiyle hatıra fotoğrafı çekilerek mutluluklarını paylaşan Gürbüz, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 

TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Dünya evine giren Erdal-Elçin çiftinin nikahından mutlu kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Fatih Gürbüz, altına "En mutlu günlerinde nikah şahidi olma onurunu bana yaşatan canlarım; mutluluklar diliyorum, iki güzel kalp çok mutlu olun" notunu düştü.

ACELE ETMİŞLER...

CHP'nin Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün nikah şahidi olması, sosyal medyada dikkati çeken yorumları bereberinde getirdi. Erdal-Elçin çiftini aceleci davranmakla eleştiren vatandaşlar, "Niçin acele ettiniz, insan iki ay daha sabır eder, biraz daha dişini sıkardı. Bu sayede, adayımız Fatih Gürbüz nikah şahidiniz değil, nikah memurunuz olurdu. Böylece 1 Nisan'da Foça'mızın yeni belediye başkanı olacak olan Fatih Gürbüz'ün nikahını kıydığı ilk çift olarak tarihe de geçmiş olurdunuz" yorumunu yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu