Başkan Hakan Koştu o paylaşımlara yanıt verdi

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun kızkardeşi Hale Koştu Özyeşil’in sosyal medya paylaşımları Bergama’nın gündemine oturdu.

Başkan Hakan Koştu o paylaşımlara yanıt verdi
22 Ocak 2024 - 18:50
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun kızkardeşi Hale Koştu Özyeşil’in sosyal medya paylaşımları Bergama’nın gündemine oturdu. Hale Koştu Özyeşil’in son günlerde Başkan Hakan Koştu’yu hedef alan ve Bergama gündemini meşgul eden eleştirel paylaşımlarına yazılı açıklamayla yanıt veren Hakan Koştu, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“5 yıl önce göreve geldiğimizden itibaren örnek gösterilen bir hizmet anlayışı ile hareket ettik ve halkımıza karşı hep şeffaf olduk. Şehrimizin kaynaklarını doğru zamanda doğru yerde kullanmak için özen gösterdik ve her kuruşuna dikkat ettik. Yapılan yatırımlarla Bergama’yı ileriye götürdük ve şaha kaldırdık. 4 yılda 4 defa denetimden geçtik ve her kuruşun hesabını verdik. Tam seçim döneminde farklı siyasi görüşler ve grupların yönlendirmesiyle kız kardeşim Hale Koştu Özyeşil’in facebook hesabından gerçeği yansıtmayan paylaşımları gündemi meşgul etmektedir. Siyasi olarak görüşümüzü desteklemesi zorunlu olmayan kız kardeşimin iddiaları hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.    2009 yılında İzmir İl Genel Meclis Üyesi, 2014’te Bergama Belediyesi Meclis Üyesi olmam sebebiyle yasa gereği sonu 0 ve 5 ile biten yıllarda resmi olarak mal varlığımızı bildirme mecburiyetimiz vardır ve kayıtlarda bulunmaktadır. Kişisel olarak yasa gereği tüm hesaplarım ve mal varlığım denetime tabidir. Belgesiz, mesnetsiz ve hiçbir dayanağı olmayan bu paylaşımlar kara propaganda olarak yürütülmektedir. Yalan ve iftira üzerine senaryo kurmaya çalışan bu gruplar kardeşim üzerinden sinsi ve zehirli planlar yapmaktadırlar. Şayet söyledikleri iftira, yalan, sinsi ve kirli bir propagandadan ibaret değilse, ispatla yükümlüdürler. Eğer bunlar gerçekse yazmak ve konuşmak yerine neden suç duyurusunda bulunulmuyor, merak etmekteyiz. Siyaseten yürütülen bu çalışmalara karşı kendisi de farkına varmış, paylaşımlarını kaldırmıştır. Bu durumla ilgili hukuki süreç başlatılacaktır. 15 yıldır sürdürdüğüm siyasi hayatımın öncesi ve sonrası mal varlığımız denetime açıktır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu