AHMET DOĞRUYOL

AHMET DOĞRUYOL

BİRLİK SAĞLIK SEN Genel Başkanı

Ne Mutlu Türk'üm Diyene

13 Şubat 2018 - 09:54

ŞEHADET ŞERBETİ İÇEN MEHMETÇİKLERİMİZE YÜCE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
Basın yayın organlarımızdan takip edebildiğimiz kadarıyla;
Zeytin Dalı harekatının 22. gününde operasyonlarda 9, düşen helikopterimizde ise 2 askerimiz birlikte toplam 11 şehit haberi yüreklerimizi yakmıştır.

Bu güne dek 31 askerimiz şehit olmuş, 143 askerimizin de yaralanmıştır.

Türk milletinin bekası, birliği ve dirliği için Afrin’e yönelik olarak devam eden Zeytin Dalı operasyonu başarıyla sürerken bugün kadar verdiğimiz 31 şehidimiz yüreklerimizi yakmıştır.

Öldürülen 1369 terörist yüreklerimize bir nebze su serpse de, bizim şehit olan bir askerimizin acısını dahi bizleri unutturamaz.

Bu vatan için şehadet şerbeti içmiş ve şehitlik makamına erişmiş askerlerimize Allahtan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Türkiye’ye karşı 40 yıldır terör örgütlerini perde arkasından destekleyen bazı ülkeler bu gün tamamen açığa çıkmışlar ve terör örgütlerini alenen destekler ve bütçe ayırır hale gelmişlerdir.

İç çekişmeleri bırakarak, ülkemize karşı yürütülen hain planlara karşı Millet olarak birlik olma zamanıdır. Milletimizin, birliği, dirliği, bir siyasinin siyasi çıkarından, bir bürokratın koltuğundan çok daha önemlidir.

Bütün dualarımızla, milletimizin bekası, ülkemize yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için cansiperane mücadele eden tüm Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha kararlılıkla ifade ediyoruz.

Türkiye Kamu-Sen camiası adına, bu vatan için kara toprağa düşen tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve necip Türk Milletine baş sağlığı diliyorum.

Şehitlerimiz yüreklerimizde ve dualarımızda ebediyen yaşayacaktır. Mekânları cennet olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene”

 Ahmet DOĞRUYOL
Türkiye Kamu Sen İzmir İl Tems.

YORUMLAR

  • 0 Yorum