Şener Şen ve Perran Kutman Malatya'da

ŞENER ŞEN VE PERRAN KUTMAN MALATYA’DA!

Şener Şen ve Perran Kutman Malatya'da
09 Kasım 2018 - 15:24

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali tarafından her yıl sinemaya emek vermiş usta isimlere takdim edilen Onur Ödülleri’nin bu yılki sahiplerinden Şener Şen ve Perran Kutman Malatya’ya geldi.

43 yıllık sinema kariyeri boyunca 35’den fazla filmde rol alan, tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının en deneyimli oyuncularından Şener Şen  ve rol aldığı pek çok televizyon yapımı ve sinema filmiyle hafızalara kazınan usta oyuncu Perran Kutman, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin davetlisi olarak Malatya’ya geldi.

Usta oyunculara 9 Kasım akşamı (bugün) düzenlenecek açılış töreninde festivalin Onur Ödülleri  verilecek. Şener Şen, ödülünü ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz’ın elinden alacak. Perran Kutman’a da ödülünü, özellikle ‘Yol’ filmi başta olmak üzere birçok önemli film ve televizyon dizisindeki unutulmaz rolleriyle hafızalara kazınan bir başka başarılı oyuncu Şerif Sezer takdim edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arı ölümleri neyin habercisi?
Arı ölümleri neyin habercisi?
Buca-Bornova Tüneli'nde 4 ay sonra ışık görünecek!
Buca-Bornova Tüneli’nde 4 ay sonra ışık görünecek!