Özsüt, pasta yapımının inceliklerini gastronomi öğrencileriyle paylaştı

Türkiye’nin en köklü markalarından Özsüt, yeni nesil gastronomi profesyonellerini desteklemek, genç yetenekleri ortaya çıkarmak ve sektöre kazandırmak adına her geçen gün yeni adımlar atıyor.

Özsüt, pasta yapımının inceliklerini gastronomi öğrencileriyle paylaştı
08 Mayıs 2024 - 13:43

“Özsüt ile Pasta Yapım Teknikleri Atölyesi”

Türkiye’nin en köklü markaları arasında yer alan Özsüt, genç gastronomi profesyonelleri ile sektör arasında köprü kurmaya devam ediyor. Kâtip Çelebi Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Özsüt şefi Göksal Yıldız ve Ar-Ge ekibi, “Özsüt ile Pasta Yapım Teknikleri Atölyesi” adı altında gerçekleşen keyifli etkinlikte ileri düzey klasik pasta yapımının tekniklerini paylaştı. 
 
Türkiye’nin en köklü markalarından Özsüt, yeni nesil gastronomi profesyonellerini desteklemek, genç yetenekleri ortaya çıkarmak ve sektöre kazandırmak adına her geçen gün yeni adımlar atıyor. Bu kapsamda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile bir araya gelen marka, “Özsüt ile Pasta Yapım Teknikleri Atölyesi” adıyla atölye düzenledi. 
 
Özsüt’ün uzman şefi Göksal Yıldız ve Ar-Ge ekibi tarafından Turizm Fakültesi’nin uygulamalı mutfağında gerçekleşen atölyede, gastronomi öğrencileri ileri düzey klasik pasta yapımı teknikleri hakkında bilgi edindi. Genç profesyoneller, her biri özgün tariflerle hazırlanan ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen Özsüt’ün enfes pastalarını uygulamalı olarak deneyimleme şansı yakaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara Ulaşıyor
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı