Miele, Happy Place To Work 2024 Ödülünün Sahibi Oldu!

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, Türkiye ofisiyle Happy Place To Work’2024 sertifikası ve ödülüne hak kazanarak, Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri listesinde yerini aldı.

Miele, Happy Place To Work 2024 Ödülünün Sahibi Oldu!
08 Mayıs 2024 - 14:37
125 yıldır ‘Daima Daha İyiye!’ mottosuyla, kalite ve sürdürülebilirliği odağına alarak premium elektrikli ev aletleri üreten, dünyaca ünlü Alman markası Miele’nin Türkiye ofisi, olağanüstü çalışan deneyimine sahip organizasyonları global olarak tescilleyen Happy Place To Work (En Mutlu İş Yeri) sertifikasına ve ödülüne layık görüldü.
 
Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, Türkiye ofisiyle Happy Place To Work’2024 sertifikası ve ödülüne hak kazanarak, Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri listesinde yerini aldı. Happy Place to Work’ün düzenlediği, çalışanların iş deneyimlerinin “başarı”, "gurur” ve “güven” boyutlarını ölçen ve 14 sorudan oluşan Wellbeing Index Çalışan Deneyimi anketini sonuçları ile Miele Türkiye, 110 çalışanının katıldığı anket sonucunda 80 puan ile Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifika ve ödülünü almaya hak kazanarak, “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” seçildi.

Saygı, şeffaflık ve adaletin ön planda olduğu, çalışanlarının başarılı olacağı bir ortamı yaratmayı önemseyen Miele, bu alanda oluşturduğu birbirinden önemli projeler ile farklı bakış açılarını, yenilikçi fikirleri teşvik ediyor ve iş gücünü güçlendiriyor. Temel şirket değerleri olan ‘Çeşitlilik’ ve ‘Kapsayıcılık’ ile her alanda fırsat eşitliğini destekleyen Miele, çalışan çeşitliliğini ve mutluluğunu besleyen bir ortam yaratıyor.

Çalışanlarını güçlendirmek için gelişim fırsatları sunan Miele, ‘Act4Growth’ (Gelişim için Harekete Geç) isimli performans yönetimi programı ile kişisel gelişim hedeflerine uygun gelişim planları hazırlıyor, eğitimler ve ihtiyaca yönelik programlar tasarlıyor. Çeşitli eğitim programlarının yanı sıra, 360 geri bildirim, rotasyon, uluslararası proje rolleri, yurt içi ve yurt dışı dönemsel görevler, koçluk ve mentorluk gibi gelişim araçlarını kullanıyor. Ayrıca Miele kültürünü temsil eden, girişimlerde bulunan, yeni işler üreten, insiyatif alan ve projelere liderlik eden çalışanları, ‘Miele Stars’ programı ile ödüllendirerek çalışanların organizasyonla olan etkileşimini ve deneyimini güçlendiriyor.  

Happy Place to Work sertifikasyon programı, çalışanların organizasyon içerisindeki deneyimine ve güven kültürüne ışık tutma imkanı sağlayan iki adımlı güçlü bir analiz sürecinden oluşuyor. Süreç, bağımsız analiz yapısı ile çalışanların geri bildirimine dayalı olarak global standartlara sahip olunduğunu gösteriyor. Sertifikasyon, harika çalışan deneyimine sahip şirketlerin global olarak tanınması ve araştırma destekli doğrulamasını sağlayarak, işverenlere işe alım süreçlerinde avantaj sağlıyor ve güçlü bir çekim etkisi oluşturuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara Ulaşıyor
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı