Pozitif yaş alma lideri Pınar Hotiç'ten MFM Nutra'ya özel tanıtım!

Türkiye sağlık sektörünün önde gelen isimlerinden, eczacı, eğitmen Mehmet Müderrisoğlu’nun cilt markası MFM Nutra’yı adı iyi yaşamla birleşen Pınar Hotiç tanıttı.

Pozitif yaş alma lideri Pınar Hotiç'ten MFM Nutra'ya özel tanıtım!
08 Mayıs 2024 - 13:26
Türkiye sağlık sektörünün önde gelen isimlerinden, eczacı, eğitmen Mehmet Müderrisoğlu’nun cilt markası MFM Nutra’yı adı iyi yaşamla birleşen Pınar Hotiç tanıttı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı Healin’de yapılan toplantıya Hande Kazanova, Esra İnceefe, Gülcan Arslan, Akasya Asıltürkmen, Aysun Kaba gibi cemiyet ve sanat hayatının önde gelen isimleri katıldı.
 
1991 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi seçilen, pozitif yaş alma lideri ve wellbeing girişimcisi olan Pınar Hotiç, toplantıda MFM Nutra’nın kurucusu ünlü eczacı Mehmet Müderrisoğlu ile keyifli bir söyleşi yaptı. Hotiç ayrıca MFM Nutra’nın güçlü bileşenlerinin cildini nasıl koruyup, gençleştirdiğini anlattı ve bakım tavsiyeleri verdi.
 
Ecz. Mehmet Müderrisoğlu’nun yarım asırlık engin tecrübesiyle ve özel formülüyle tasarlanan MFM Nutra Age Stop serisiyle hem rutinlerinizi sadeleştirebiliyor, hem de cildinizi yeniden yapılandırabiliyorsunuz. Doğal bileşenlerle güçlendirilmiş bu ürünler, zamanın yıpratıcı etkilerine karşı cildi koruyor, nemlendiriyor, sıkılaştırıyor ve canlandırıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara Ulaşıyor
Sosyal Medyada Had Bildirme Psikolojisi Tehlikeli Boyutlara...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Önemli Kararlar Alındı