Milliyet Enerji dergisi enerji sektörünün rotasını paylaşıyor

Milliyet Enerji dergisi, 26 Temmuz Pazartesi günü dördüncü sayısında sektördeki gelişmeleri ve güncel konuları işin uzmanlarıyla derinlemesine mercek altına almaya devam ediyor...

Milliyet Enerji dergisi enerji sektörünün rotasını paylaşıyor
25 Temmuz 2021 - 20:57

Türkiye ve dünyadaki enerji sektörüne dair gelişmeleri, sektörün önde gelen isimleriyle değerlendiren Milliyet Enerji dergisi, dördüncü sayısında sektörün önde gelen isimleriyle “Enerji yatırımları ve yeni finansal dinamikler odağında” özellikle Covid-19 sonrasında enerji yatırımlarının yeni rotasını ve finansmanda yeni dönemi ele alıyor.

Milliyet Enerji dergisi, 26 Temmuz Pazartesi günü dördüncü sayısında sektördeki gelişmeleri ve güncel konuları işin uzmanlarıyla derinlemesine mercek altına almaya devam ediyor. Milliyet Enerji dergisi yeni sayısında; Türkiye ve dünyadan uzmanlar gerek küresel çapta gerekse Türkiye’de enerji yatırımlarının yakın dönemdeki rotasını, petrol ve gaz fiyatlarındaki artışın yatırımlar çerçevesindeki etkileri yanı sıra yenilenebilir enerjiye yatırım iştahının yakın dönemdeki durumunu ve yatırımcıların yeni dönemdeki tercihlerini ve ihtiyaçlarını değerlendirdiler. 

Perspektif bölümünde Mithat Yurdakul, Ankara kulisinden bitcoin madenciliğinin elektrik tüketimindeki artışına dikkat çeken ilgi çekici gelişmeleri okurlara aktarıyor. Enerji Ekonomisi ve Finansal Analiz Enstitüsü (IEEFA) Enerji Finansmanı Çalışmaları Direktörü Tim Buckley, küresel sermayenin enerji sektöründeki rotasını anlatıyor. Akademisyen Okan Yardımcı, düşük karbonlu piyasaya yönelik finansman yapısının doğru oluşturulmasına dikkat çekiyor. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Başkan Vekili Şule Kılıç, yeşil dönüşüm doğrultusunda belirlediği sekiz stratejik öncelikli alanı açıklıyor. Derivatürk Kurucu Ortağı Tolga Uysal, petrol ve doğal gaz fiyatlarının geleceğine yönelik ön görülerini paylaşıyor.

Her sayıda olduğu gibi kitap tavsiyesi ve karikatürle de Milliyet Enerji dergisi okurlarına keyifli bir içerik sunuyor.

26 Temmuz Pazartesi günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Enerji dergisine, dijital platformlarda Dergilik ve Milliyet e-gazete uygulamalarından da erişilebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"