Çeşme'de Tuğba Yurt konserine büyük ilgi!

Ege’nin kalbinde öne çıkan Reges Çeşme, sevilen yeni nesil sanatçılardan Tuğba Yurt’u konuk etti.

Çeşme'de Tuğba Yurt konserine büyük ilgi!
25 Temmuz 2021 - 21:00

Ege’nin Kalbi Reges Çeşme’de  Tuğba Yurt unutulmaz bir gece yaşattı

Marriott otel grubuna ait The Luxury Collection markasının Türkiye'deki üçüncü, İzmir’de ise ilk oteli olarak Ege Denizi’nin büyüleyici sahili Çeşme’de eşsiz, lüks ve sofistike bir konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, rakipsiz lüksü tanımlayan servis anlayışı ile bayram boyunca da hizmet vermeye devam etti.
 
Ege’nin kalbinde öne çıkan Reges Çeşme, 24 Temmuz Cumartesi akşamı sevilen yeni nesil sanatçılardan Tuğba Yurt’u konuk etti. Kurban Bayramını Reges Çeşme’de geçirmeyi tercih eden konuklar ile İzmir ve çevre illerden gelen elit  misafir gruplarının büyük ilgi gösterdiği konserde Tuğba Yurt, sevilen ve Türk Pop müziğinin özlenen şarkılarını seslendirdi. 
 
Benim O" adını verdiği single'ıyla çok sevilen Tuğba Yurt, akustik şarkı çalışmalarından da Reges Çeşme’de örnekler sundu.
 
Klasik Türk misafirperverliğini The Luxury Collection markasının zarafeti ile harmanlayarak sunan Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme bölgeye benzeri görülmemiş bir konaklama deneyimi ile  sürpriz konser ve programlar getirmeye devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"