Millet İttifakı Foça'da Seçim Çalışmalarına İki Koldan Devam Ediyor

MİLLET İTTİFAKI'NIN ORTAĞI İYİ PARTİ FOÇA'DA İDDİALI

Millet İttifakı Foça'da Seçim Çalışmalarına İki Koldan Devam Ediyor
17 Şubat 2019 - 18:29

Foça'da Millet İttifakı'nın bileşenleri iki koldan birden çalışıyor. CHP Foça İlçe Örgütü'nün yanı sıra İYİ Parti Foça İlçe Teşkilatı da kapı kapı gezerek Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'e destek istiyor. 

Foça'da sivil toplum kuruluşları, dernekler ve halkla bir araya gelen İYİ Parti Foça İlçe Teşkilatı üyeleri, Millet İttifakı'nın göreve getirilmesi halinde nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini anlatıyor. Ev ziyaretleri, kahve toplantıları ve  esnaf gezileri de yapan İYİ Partililer, Foça'da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Vatandaşlarla bir araya gelen İyi Partililer, bu kapsamda vatandaşın öneri ve beklentilerini yerinde dinliyor. 

İYİ Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında, hem Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ü tanıtan hem de Millet İttifakı'nın projelerini anlatan İYİ Partililer, yeni dönemde CHP'li yerel yönetimin yalnız olmayacağını, İYİ Parti olarak iktidarın yanında olacaklarını, ama aynı zamanda muhalefet görevini de üstleneceklerini ve Fatih Gürbüz'e kefil olduklarını ifade ediyorlar. 

Seçim çalışmaları hakkında bilgil veren İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç de  Foça'da Millet İttifakı'nın sadece seçimleri kazanması için değil, rekor oy alması için de çalışacaklarını belirterek, "Seçim kampanyası süresince kimseyle polemiğe girmeden adayımızı ve projelerimizi anlatacağız. Milet İttifakı'nın başarısı için elimizden geleni değil, elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti'ne,  Atatürk'ün devrimlerine inanan herkesle hep birlikte Foça'mızın geleceği için çalışacağız. 31 Mart akşamında, sandıklar açıldığında kazanan millet olacaktır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu