MHP'den Foça Devlet Hastanesine 14 Mart ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Foça Devlet Hastanesini ziyaret ederek...

MHP'den Foça Devlet Hastanesine 14 Mart ziyareti
14 Mart 2021 - 12:23
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Foça Devlet Hastanesini ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Ziyarette Başkan Turan Çetinarslan’a MHP Foça İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Foça Devlet Hastanesini ziyaret eden MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetiarslan ve beraberindeki heyet, burada hastane hekimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. 

Foça Devlet Hastanesinde çalışan tüm sağlıkçıların Tıp Bayramını kutlayan Başkan Turan Çetinarslan, Hastane Başhekimi Op. Dr. Rahmi Gökhan Ekin'i de makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Turan Çetinarslan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin sağlık çalışanlarına olan şükranlarının bir ifadesi olarak hazırladığı çini tabak hediyesini, Hastane Başhekimi Op. Dr. Ekin'e takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Foça Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rahmi Gökhan Ekin de MHP Foça İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. 

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan, “Sağlık çalışanlarımız özellikle içinde bulunduğumuz salgın döneminde, halkımızın sağlığını korumak ve yeniden sağlığına kavuşturmak için zorlu koşullarda çalışıyorlar. İnsaların canını kurtarmak için, kendi canlarını ortaya koyuyorlar. Görevlerini ülkemizin yedi bölgesinde köy-kent demeden fedakarlıkla yerine getiren, bizlere gece-gündüz umut ve destek olan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. MHP Foça İlçe Teşkilatı olarak, vefakâr sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlamak için, doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Sağlık çalışanlarımız bizim gönlümüzde bir gün değil, her gün çok değerli.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...