MASKİ'den Selendi Belediyesi'ne Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçedeki çalışmaların yanı sıra, SUKAP kapsamında hayata geçirilecek olan atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon şebeke projeleri hakkında da istişarelerde bulunuldu.

MASKİ'den Selendi Belediyesi'ne Ziyaret
26 Aralık 2019 - 15:40

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir, Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Sakin Gürbüz ve MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı da yer aldı. Görüşmenin ana başlıklarını SUKAP projesi kapsamında ilçede yapılacak atıksu arıtma tesisi ile kanalizasyon şebeke çalışmaları oluşturdu.

İhale sürecinde geri sayım başladı

Projenin yapım ihalesi için gün sayıldığını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “İlimiz genelinde olduğu gibi Selendili vatandaşlarımıza da layık oldukları en iyi hizmetleri sunabilmek adına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. İlçemize kazandıracağımız atıksu arıtma tesisimiz ve yeni kanalizasyon şebekemiz ile çok daha sağlıklı bir Selendi’yi birlikte inşa edeceğiz. Şuan projemizin yapım ihalesi için gün sayıyoruz diyebiliriz. Sayın Başkanımız Nurullah Savaş’a da her zamanki işbirliği ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz ve hemşerilerimiz adına şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu