Kula'da Ali Kınık rüzgarı esti

Kula Belediyesi’nin Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü kutlamaları kapsamında Ali Ayşe'yi Seviyor şarkısıyla milyonların beğenisi toplayan Ali Kınık, Kula’da sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerle unutulmaz bir performans sergileyen Ali Kınık, Kulalılara muhteşem bir kurtuluş gecesi yaşattı.

Kula'da Ali Kınık rüzgarı esti
03 Eylül 2018 - 13:29

Kula Belediyesi, 4 Eylül Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü kutlamaları münasebetiyle Kulalılara dolu dolu bir “Kurtuluş Şenlikleri” organizasyonu hazırladı.

Etkinliklerin ikinci gününde ünlü sanatçı Ali Kınık, Kulalılara konser verdi. Konsere, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mikail Bulut, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce Kulalı vatandaş katıldı. Ali Kınık’ın sahneye çıkmasıyla Kulalılar, Ali Kınık’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Sahneye çıkarak konser alanında bulunan vatandaşları selamlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ali Kınık’a çiçek ve Tarihi Kula Evi maketi hediye etti. MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, 45 numaralı Ülküspor formasını Ali Kınık’a takdim ederken, Ülkü Ocakları Başkanı Mikail Bulut ise ünlü sanatçıya günün anısına Ülküspor atkısı hediye etti.  1-7 Eylül Zabıta haftası münasebetiyle Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini de sahneye davet eden Başkan Tosun, tüm zabıtaların haftasını kutladı. Kulalıların her konuda en iyilere layık olduğunu belirten Başkan Tosun, Ali Kınık’ı Kula’da ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kula’ya Hayran Kaldı

Kula Belediyesi 4 Eylül Kurtuluş Şenliklerinde Kulalı hayranlarıyla buluşan Ali Kınık, Konser sonrası Kula’nın tarihi evleri ve sokaklarında kısa bir gezinti yaptı.  Ünlü sanatçı Ali Kınık, konser sonrası Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve konuğu Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ile birlikte Narçiçeği Hanımeli Pazarını ve şenlik alanındaki panayırı gezdi. Kula ile ilgili izlenimlerini basın mensuplarına aktaran ünlü sanatçı Ali Kınık; “Bu akşam Kula Belediyesi’nin kurtuluş etkinlikleri programı kapsamında Kula’da konser yaptık. Çok güzel bir konser oldu. Ama benim için daha da önemli bir tarafı Türk Kültürünün aşağı yukarı her çeşidinin yer aldığı Kula’da gezme imkanı buldum. Ben açıkçası bu kadar olduğunu bilmiyordum. Türk Kültürünün özeti gibi bir yer. Gerçekten çok etkilendim. İnşallah daha geniş ve teferruatlı bir zamanda Kulanın kültürünü daha iyi tanımak ve Kula’yı gezmek istiyorum. Özellikle Kulayı gezmek için gelmek istiyorum. Konser vesilesi ile gezmiş olduk ama güzel oldu çok memnun kaldım. Son olarak sözlerimi Kula nasip olmaz her kula diyerek tamamlamak istiyorum ve çok şükür bize nasip oldu” dedi.

Başkan Tosun: “Siz Varsanız Her Şey Tamam, Siz Yoksanız Her Şey Eksik”

Konserde Kulalılara seslenen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,“ Kurtuluşumuzu bir arada kutladığımız bu coşku dolu eylül akşamında ilkeli duruşu, beyefendi kimliğiyle tanıdığımız Ali Kınık’ı büyük bir keyifle dinledik. Sizlerin destekleriyle Kula’ya hizmette 4,5 yılımızı geride bıraktık. Bu tür organizasyonlar ve etkinliklerle Kula’nın turizmdeki payını arttırmayı hedefliyor, bu uğurda durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Bizler, sizler için varız. Sizler varsanız, her şey tamam, sizler yoksanız her şey eksik. Siz varsanız bizler var olacağız. Sizler yoksanız biz de yokuz. Bu bilinçle Kulalıların her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. En kötü günümüz böyle olsun” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı