Sağlık Sektörü İstanbul'da Buluşuyor!

LifeClub ve Yaşam Tarzı Tıbbı Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan LifeClub Yaşam Tarzı Tıbbı sempozyumu, 26 Mayıs 2024 tarihinde Acıbadem Üniversitesi’nde düzenlenecek.

Sağlık Sektörü İstanbul'da Buluşuyor!
29 Nisan 2024 - 11:15
LifeClub Yaşam Tarzı Tıbbı Sempozyumu, Türkiye ve dünyadan sağlık sektörünün önemli isimlerini ağırlıyor.
LifeClub ve Yaşam Tarzı Tıbbı Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan LifeClub Yaşam Tarzı Tıbbı sempozyumu, 26 Mayıs 2024 tarihinde Acıbadem Üniversitesi’nde düzenlenecek.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan etkinlikte, “Yaşam Tarzı Faktörlerinin Sağlık Üzerindeki Etkileri” ele alınacak ve katılımcılara değerli bilgiler sunulacak. Türkiye ve dünyadan uzman doktor ve alanında uzman konuşmacılar tarafından, çeşitli konular üzerine sunumlar yapılacak ve interaktif oturumlar düzenlenecek.

Dünya Çapında İki Önemli Konuşmacı: Dr. Rob Lawson ve Dr. Beth Frates
European Lifestyle Medicine Council Başkanı (Avrupa Yaşam Tarzı Tıbbı Konseyi) ve Yaşam Tarzı Tıbbı Doktoru Rob Lawson ile American College of Lifestyle Medicine Başkanlığı yapmış olan ve Harvard Üniversitesi’nde Ass. Professor olarak çalışmalarına devam eden ACLM Yönetim Kurulu Üyesi Beth Frates, LifeClub Yaşam Tarzı Tıbbı Sempozyumu’nda konuşmacı olacak dikkat çekici isimler.

Dr. Rob Lawson, sempozyumda yapacağı "Yaşam Tarzı Tıbbının Geçmişi ve Geleceği" başlıklı konuşmasında; sağlık ve yaşam tarzı tıbbının evrimini ve gelecekteki potansiyelini keşfederken, katılımcılara bu alandaki önemli gelişmeleri öğrenme fırsatı sunacak.
Dr. Beth Frates ise, “Yaşam Tarzı Tıbbının 6 Temel İlkesi” konu başlığı ile; sağlık uzmanlarını ve hastaları altı temel ilkeye dayalı yaşam tarzı tıbbıyla güçlendirirken, katılımcılara bu güçlü yaklaşımın nasıl sağlık sonuçlarını iyileştirebileceğini anlama şansı verecek.

Sempozyumda konuşmacı olacak diğer uzman isimler; Yaşam Tarzı Tıbbı Derneği Başkanı Dr. Hande Namal Türkyılmaz, LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Genel Müdürü Elif Elkin, Yoga Terapi Uzman Dr. Neslihan İskit, Yaşam Tarzı Tıbbı Derneği Başkan Yardımcısı Meltem Karatoprak, Dyt. Ebru Beşiroğlu Öztürk, Göğüs Cerrahisi ve Fizyoterapi Uzmanı Opr. Dr. Rüya Acaroğlu, Spor Hekimi Uzm. Dr. Uğur Diliçıkık olacak.


Kronik Hastalıklar ve Yaşam Tarzı İlişkisi Ele Alınacak

LifeClub Yaşam Tarzı Tıbbı Sempozyumu’nda değişen yaşam tarzlarının önlenebilir kronik hastalıklar üzerindeki etkisinin bilimsel açıklamaları ve sürdürülebilir çözüm yolları ele alınacak. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz, stres yönetimi gibi konuların yanı sıra obezite, diyabet, kalp hastalıkları gibi kronik rahatsızlıkların önlenmesinde yaşam tarzının önemi de vurgulanacaktır.

Etkinlik boyunca katılımcılar, son dönemde yapılan araştırmalar ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi edinebilecekler. Uzmanların bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları önemli bir platform görevi de üstlenecek olan sempozyum, bütünsel ve sürdürülebilir sağlık alanındaki iş birliklerinin oluşmasına zemin sağlayacak.

Sempozyum hakkında daha detaylı bilgi ve kayıt için https://lifeclubapp.com/ web sitesini ziyaret edin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu 'Enflasyon Raporu'nu değerlendirdi
Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu 'Enflasyon Raporu'nu değerlendirdi
TESK'ten "Paketli ürünlere gramaj standardı getirilsin" önerisi
TESK'ten "Paketli ürünlere gramaj standardı getirilsin" önerisi