Enza Home'dan evcil hayvan sahiplerine özel "pati dostu" koltuk takımı

Her zevke hitap eden, göz alıcı koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, evcil hayvan sahiplerine “pati dostu” bir koltuk takımı sunuyor.

Enza Home'dan evcil hayvan sahiplerine özel "pati dostu" koltuk takımı
04 Ekim 2022 - 14:38

Pati Dostu Petra Koltuk Takımı ile Hem Siz Hem de Küçük Dostunuz Çok Rahat!

Enza Home, evcil hayvan tırmalamalarına karşı yüksek dayanım sağlayan, kolay silinebilir kumaş yapısına sahip Petra Koltuk Takımı ile evcil hayvan besleyenlere şık ve rahat bir alternatif sunuyor.
 
Evlerinde kedi, köpek gibi evcil hayvanlar besleyenlerin en büyük sorunlarından biri mobilyalarının yıpranması oluyor. Sevimli dostlarımız çoğu zaman koltuklarımızı tırmalayarak zarar görmesine neden olabiliyor. Bunun için örtü örtmek, ona tırmalama tahtası almak, uzaklaştırıcı spreyler kullanmak gibi çözümler bulsak da bütün bunlar sorunu çözmeye yetmiyor. Her zevke hitap eden, göz alıcı koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, evcil hayvan sahiplerine “pati dostu” bir koltuk takımı sunuyor. 
 
Petra Koltuk Takımı, pati dostu kumaşı sayesinde evcil hayvan sahiplerine dayanıklılık, konfor ve şıklığı buluşturuyor. Temizliği kolay ve bir o kadar da dayanıklı olan kumaşa sahip Petra Koltuk Takımı, evcil hayvan tırmalamalarına karşı yüksek dayanım sağlayarak uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. Fonksiyonelliğiyle de dikkat çeken Petra Koltuk Takımı, 3’lü koltuk ve 2’li koltuk modüllerinde bulunan kol mekanizmasının yanlara doğru açılma özelliğiyle ekstra oturum alanı, yukarıya doğru kademeli açılma özelliğiyle ise gerektiğinde sehpa, uzanıldığında ise baş desteği yaratıyor. Konforlu sırt minderleriyle rahatlığı taçlandıran 3’lü koltuk ve 2’li koltuk modülleri, sırt minderleri kaldırıldığında oluşan oturum genişliği sayesinde yatak olarak da kullanılabiliyor.
 
Petra Koltuk Takımı’nın özellikleri bununla da bitmiyor. 3’lü koltuk modülünde bulunan wireless ve USB şarj ünitesi, teknolojik cihazlarınızı kolayca şarj edebilmenizi sağlıyor. Yüksek ayakları sayesinde temizlikte kolaylık sunan Petra’nın ceviz ahşap ayaklı ve metal ayaklı olmak üzere; ergonomik oturuma sahip, modern stilde iki farklı berjer alternatifi de bulunuyor. 3’lü ve 2’li koltuk modüllerinin ise füme ve ceviz olmak üzere 2 farklı ayak renk seçeneği mevcut. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"