DemirDöküm'ün Taahhütçü Yetkili Satıcı Buluşması İstanbul'da Gerçekleştirildi

Geniş ürün yelpazesiyle 2023 yılında da sürdürülebilir büyümesine devam eden DemirDöküm, taahhütçü yetkili satıcıları ile İstanbul'da bir araya geldi. Radisson Blu Otel’de gerçekleşen etkinliğe 25 iş ortağı katıldı.

DemirDöküm'ün Taahhütçü Yetkili Satıcı Buluşması İstanbul'da Gerçekleştirildi
26 Nisan 2024 - 14:52
Geniş ürün yelpazesiyle 2023 yılında da sürdürülebilir büyümesine devam eden DemirDöküm, taahhütçü yetkili satıcıları ile İstanbul'da bir araya geldi. Radisson Blu Otel’de gerçekleşen etkinliğe 25 iş ortağı katıldı. Toplantıda sektördeki gelişmeler, DemirDöküm'ün 2023 yılı performansı ve 2024 yılı hedefleri katılımcılarla paylaşıldı.

Kombi, şofben, termosifon ve panel radyatör gibi geleneksel ürünlerin yanı sıra, ısı pompası, KASKAD ve oda termostatı gibi yeni ürünlerle sürdürülebilir büyümesine devam eden DemirDöküm'ün, geleneksel Taahhütçü Yetkili Satıcı Buluşması İstanbul'da düzenlendi.

Radisson Blu Otel’de gerçekleşen etkinliğe DemirDöküm'ün İstanbul, Adana, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Denizli, Gaziantep, İzmir, Konya, Malatya, Mersin ve Sakarya'daki Taahhütçü Yetkili Satıcıları katıldı.

Toplantıda DemirDöküm'ün farklı departmanlarından yöneticileri de yer aldı. İş ortaklarıyla birlikte şirket yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda sektör değerlendirildi ve 2024 yılı hedefleri masaya yatırıldı.

DemirDöküm CEO'su Alper Avdel, toplantıda yaptığı konuşmada, 40'a yakın ülkede faaliyet gösteren DemirDöküm'ün istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü ve sektörde pozitif bir şekilde ayrıştığını ifade etti. Avdel, küresel çalkantılara rağmen belirlenen hedeflerin başarıyla tamamlandığını belirterek, "Çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve tüketicilerimizin ürünlerimize gösterdiği teveccüh ile ciromuzu bir önceki yıla göre euro bazında yüzde 11 artırdık. Kombi kategorisinde öncülüğümüzü sürdürdük ve ısı pompası satışlarımızı da 1,7 kat artırdık" dedi.

Avdel, 2024 yılı hedeflerine de değinerek, DemirDöküm'ün yeni nesil teknolojilere yatırım yapmayı sürdüreceğini ve sektördeki rekabet çıtasını dijital dönüşüm alanında hayata geçirilen projelerle farklı bir alana taşıyacaklarını kaydetti. Avdel, "Sektörde öncü ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve kampanyalarımızla her zaman kullanıcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yılı değişim, yenilenme ve atılım yılı olarak belirledik. 2024'e sıkı bir hazırlık yaptık. Öncü olduğumuz alanlardaki başarılarımızı sürdürülebilir kılmak, yeni rekorlar kırmak ve yeni girdiğimiz alanlarda da hedeflediğimiz başarılara ulaşmak için cesur adımlar atmaya kararlıyız" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yapay zekanın insan hayatına etkileri...
Yapay zekanın insan hayatına etkileri...
ESHOT otobüsüne zarar veren taksiciye ceza
ESHOT otobüsüne zarar veren taksiciye ceza