Büyükşehir, üniversite öğrencilerine sıcak yemek desteğini bu yıl da sürdürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında! Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. 9 Ekim’de üniversitelerin yakınlarına kurulan 6 noktada sıcak yemek dağıtımı başlayacak.

Büyükşehir, üniversite öğrencilerine sıcak yemek desteğini bu yıl da sürdürüyor
06 Ekim 2023 - 23:30

6 noktada üniversiteliye sıcak yemek dağıtımı başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik odaklı kent vizyonu doğrultusunda üniversite öğrencilerine sıcak yemek desteği bu yıl da devam edecek. Sıcak yemek noktaları 9 Ekim’de kentin 6 noktasında açılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. 9 Ekim’de üniversitelerin yakınlarına kurulan 6 noktada sıcak yemek dağıtımı başlayacak. 


“Gençlerimizin yanındayız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, derinleşen ekonomik krizden en çok gençlerin etkilendiğini belirterek “Biz gençlerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Masraflarını ne kadar azaltabilirsek, o kadar iyi. Çorba Durakları da yakında hizmet vermeye başlayacak. Elimizden ne geliyorsa, yapmaya devam edeceğiz” dedi. 


Günde ortalama 5 bin öğrenciye ulaşılacak

Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında sıcak yemek dağıtılacak. Günde ortalama 5 bin öğrenci bu hizmetten yararlanabilecek.Üniversite öğrencilerine 2021 yılından itibaren toplam 618 bin 450 kişilik akşam yemeği ücretsiz olarak ulaştırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu