Bergama'da Yeni Ilıca Cafe ve Çocuk Trafik Parkı törenle açıldı

Bergama Belediyesi, Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde Yeni Ilıca Cafe ve Çocuk Trafik Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Bergama'da Yeni Ilıca Cafe ve Çocuk Trafik Parkı törenle açıldı
26 Eylül 2023 - 21:36

BERGAMA’DA YENİ KLEOPATRA ILICA CAFE VE ÇOCUK TRAFİK PARKI AÇILDI

Bergama Belediyesi, Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde Yeni Ilıca Cafe ve Çocuk Trafik Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. Tesiste restoran, park ve eğlence alanı, mangal alanı dışında kafeterya hizmetlerinin de verileceği yeni alan kazandırıldı. Tüm sosyal tesisler gibi 00.00’a kadar hizmet verecek yeni tesiste çocukların oynayabileceği çok büyük çim alanlar, çocuk trafik parkı, kamelya ve oturma alanları bulunuyor.
 
Bergama halkı için daha ferah ortamlarda sosyal donatı alanlarını artırdıklarını belirten Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Kadim şehrimiz Bergama’mızda yenilikler bitmiyor. Bergama Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni daha da güzelleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne çocuklarımız, gençlerimiz, sporcularımız için birçok yeniliği Bergama’ya kazandırdık. Birçok yeşil alan birçok spor tesisi birçok kültür - sanat tesisini Bergama’mıza kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bulunduğumuz bu alanda tenis kortları, Aquapark, spor tesisleri ve sosyal tesis bulunuyor. Bu alandaki yeni projelendirmelerle vatandaşımızın yanındayız. Zeytinpark’ta başlatmış olduğumuz sosyal belediyecilik sosyal tesis anlayışını bu bölgeye de taşıdık. Kafeteryamız Zeytinpark’taki tesis gibi ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesi ile vatandaşlarımıza sunuyoruz. Çocuklarımız için trafik parkını yanı başında hizmete açıyoruz. Bergama’mız her türlü hizmetin en iyisini hak ediyor. Bundan sonra da yeni tesislerimizin açılışını hep birlikte yapacağız. Millet Bahçemiz hızla ilerliyor. Millet Bahçemizin Çamlıpark bölümü restoranı ve kafeteryasıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mıza yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz.“
 
Çocukları eğlenirken trafik konusunda bilinçlendiren Trafik Çocuk Parkı ile çocuklar temel trafik bilgilerini küçük yaşta öğreniyor, geleceğin iyi sürücüleri olmaları hedefleniyor. Akülü arabaların da olduğu parkta çocuklar kendi arabaları ile de gelebiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu