Akıllı Tavşan Momo, Çiğli Kipa AVM'de

ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ AKILLI TAVŞAN MOMO, KİPA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ’NDE MİNİK DOSTLARINI BEKLİYOR...

Akıllı Tavşan Momo, Çiğli Kipa AVM'de
17 Nisan 2019 - 12:14

Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Akıllı Tavşan MOMO karakteri, eğlenceli maceralarını sergilemek ve arkadaşlığın sihirli dünyasını paylaşmak için İzmir’deki minik dostlarını Kipa Alışveriş Merkezleri’ne davet ediyor.

Kipa Alışveriş Merkezleri, çocuklar için eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kipa Alışveriş Merkezleri çocuklara bayram coşkusunu 20 Nisan tarihinden itibaren yaşatmaya başlayacak.

20-23 Nisan tarihleri arasında Çiğli Kipa AVM’de her gün 14.00, 16.00, 18.00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinliklerde birbirinden eğlenceli maceralarını paylaşacak MOMO, minik dostlarıyla eğlenceli zaman geçirecek. Çocuklar etkinlik boyunca şarkılar söyleyip dans etme ve fotoğraf çektirme fırsatı bulacak.

23 Nisan’ı kutlayan minikler Akıllı Tavşan MOMO ve arkadaşı Yumi ile birlikte en sevilen şarkıları birlikte söyleyecek ve sevimli kahramanlarla oynayacakları neşeli oyunlarla arkadaşlığın sihirli dünyasını keşfetme şansı yakalayacak.

Tüm İzmirli çocuklar, karakterleri, animasyonları, renkleri ve olay kurgusu ile onlara eğlenceli bir dünya vaat eden Akıllı Tavşan Momo etkinliğine davetli!

Kipa Alışveriş Merkezleri’nin etkinlik detaylarını öğrenmek, yeni festivallerinden, kampanyalarından ve aktivitelerinden haberdar olmak için sosyal medya hesapları ve internet sitesini takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na ikinci kez ev sahipliği yapacak
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na ikinci kez ev...
Borsa İstanbul'da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için çaldı
Borsa İstanbul’da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için...