Wyndham Grand İstanbul Levent'ten muhteşem bir yılbaşı programı...

Her yıl olduğu gibi bu yıl da tadına doyulmaz bir yılbaşı gecesi hazırlayan  Wyndham Grand İstanbul Levent, özel yeni yıl programıyla eşsiz bir deneyim sunuyor. Wyndham Grand İstanbul Levent, unutulmaz sesiyle sizi 90’lı yıllara götürecek İzel ve sevilen şarkıcı Keremcem ile muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşamaya davet ediyor...

Wyndham Grand İstanbul Levent'ten muhteşem bir yılbaşı programı...
26 Aralık 2018 - 14:03

Wyndham Grand İstanbul Levent, İstanbul’un kalbinde şık bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyen konukları için çok özel bir program sunuyor. Türk pop müziğinin sevilen sanatçıları İzel ve Keremcem’in canlı performansından, executive şef tarafından hazırlanan özel menüye kadar her ayrıntının düşünüldüğü gecede sürprizlerle dolu bir program sizi bekliyor. 

Wyndham Grand İstanbul Levent’ de yılbaşı gecesi, hoş geldiniz kokteyli ile başlayarak enfes lezzetlerin yer aldığı gala yemeği ve ardından Türk pop müziğinin sevilen sanatçıları İzel ve Keremcem’in canlı performansıyla devam edecek.

Zengin özel menüsü ve limitsiz yerli içeceğin dahil olduğu canlı performanslarla renklenecek gecenin fiyatı 500 TL’den başlıyor. Yılbaşı gecesini konaklayarak geçirmek isteyen misafirleri için de özel bir konaklama paketi sunan Wyndham Grand İstanbul Levent, çift kişilik konaklama, zengin açık büfe kahvaltı, Qualitasspa kullanımı ve yılbaşı programının dahil olduğu paketi 1.700 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. 

Çocuklara özel yeni yıl partisi 

0 - 12 yaş arası minik misafirlerini de unutmayan Wyndham Grand İstanbul Levent, çocuklara özel olarak hazırladığı açık büfe, özel uyku bölümü ve sınırsız eğlencenin yer aldığı çocuk balosu ile unutulmaz bir yeni yıl partisi yaşatacak. 

Çocuk yılbaşı balosu ücreti: 120 TL 

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon: 0212 386 10 00 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na ikinci kez ev sahipliği yapacak
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na ikinci kez ev...