Under Armour'dan KKTC'ne 2 Mağaza!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. Under Armour’ın yeni mağazaları Girne ve Lefkoşa’da açıldı.

Under Armour'dan KKTC'ne 2 Mağaza!
19 Haziran 2018 - 11:20

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, mağaza açılışlarına devam ediyor. İki yılda açtığı 21 mağaza ile satış ağını hızla genişleten marka, yeni mağazalarını KKTC’nde açtı. Girne’de 500 m2, Lefkoşa’da ise 300 m2’lik mağazalarında spor tutkunlarıyla buluşacak olan Under Armour’ın tüm ürün kategorileri ve segmentleri yeni mağazalarında da yer alacak.

Antrenman, koşu, basketbol, golf ve birçok spora yönelik geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Under Armour, inovatif üretim anlayışıyla sporculara kendilerini daha iyi hissettirmeyi ve performanslarını arttırmayı hedefliyor.

Under Armour’ın Türkiye’deki yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü belirten Under Armour Türkiye Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “Dünyanın en büyük spor ürünleri markalarından Under Armour olarak son teknoloji kullanarak tasarladığımız rahat ve konforlu ürünleri yeni mağazalarımız aracılığıyla spor tutkunlarıyla buluşturmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. KKTC’nde franchise olarak hizmete giren bu 2 yeni mağazamız ile müşterilerimizin beklentilerini ve taleplerini en iyi şekilde karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı