Türkiye'de tarımın geleceği Manisa TSO'da konuşulacak

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası gündem de yer alan konuların uzmanlarını ağırlamaya devam ediyor. Odanın Nisan ayı etkinlik programı çerçevesinde CNN Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuğu olacak.

Türkiye'de tarımın geleceği Manisa TSO'da konuşulacak
09 Nisan 2019 - 22:43

CNN Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası Kongre Salonu’nda 11 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da , ‘Tarımın Başkenti Manisa’da Geleceğin Ekonomisi’ konu başlıklı konferansında Manisa iş dünyası ile bir araya gelecek.

Türkiye’de tarımın geleceğinin tartışılacağı, akıllı tarım, tarım 4.0 uygulamaları ve tarımda sürdürülebilir olmanın formüllerinin aktarılacağı, tarımda katma değer yaratma ve markalaşmanın anlatılacağı ücretsiz olarak düzenlenen konferansa katılım için en geç 10 Nisan 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odanın 0 236 231 10 45  Dahili: 1123 nolu telefonuna katılım teyidinin bildirilmesi yeterli olacak.

Manisa’nın bir tarım kenti olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘Manisa’mız gelişmiş sanayisi ile ülkemizin önemli şehirleri arasında yer alırken,  verimli topraklarında yetiştirdiği ürünlerle de ekonomimize büyük katkı sağlamakta. Bu yüzden Manisa’mız sanayisi ve tarımı ile ülke ekonomisine yön veren ender şehirlerden bir tanesi. Oda’mız olarak düzenlediğimiz etkinliklerde konu ve konukları seçerken bu kıstasa önem veriyoruz. Bu bağlamda gündeme dair konularımızı belirlerken, o konun uzmanı olan kişileri ağırlamaya özen gösteriyoruz. Nisan ayı içerisinde de tarımın başkenti olan şehrimizde tarımın geleceğini mercek altına alacağız.. Bu konun uzmanları arasında olan CNN Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen misafirimiz olacak. Kendisi tarımın geleceği başta olmak üzere bir çok konuda bizlere görüşlerini aktaracak. Özellikle tarım sektöründe yer alan oda üyelerimiz için büyük önem arz ettiğini düşündüğümüz konferansımıza, sektörde yer alan firmaların yetkilileri ile birlikte  Manisa iş dünyasının temsilcilerini davet ediyorum’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"