Tarım Dünyası yeni bölümüyle A Para TV'de!

“Tarım Dünyası” 6 Eylül Pazar günü saat 18.00’da yeni bölümüyle A Para TV’de!

Tarım Dünyası yeni bölümüyle A Para TV'de!
05 Eylül 2020 - 17:11
“GIDANI KORU SOFRANA SAHİP ÇIK”
Ekranların sevilen tarım programlarından Şafak Tükle’nin sunduğu A Para TV’nin “Tarım Dünyası” programının bu haftaki konuğu Masterchef’in geçtiğimiz yılki yarışmacılarından Güzide Mertcan.
 
Tarım Bakanlığı’nın bu sene hayata geçirdiği “GIDANI KORU SOFRANA SAHİP ÇIK” projesi kapsamında sebzelerin doğru saklanması için yapılması gerekenler A Para TV’de Şafak Tükle’nin sunduğu “Tarım Dünyası” programında Masterchef’in geçtiğimiz yılki yarışmacılarından Güzide Mertcan’ın anlatımıyla ekranlara geliyor.

Konservelik sebzelerden, menemene, elma kurusundan, vişne kompostosuna yazlık sebzelerin kışa kadar doğru saklanması ve nasıl tüketilmesi gerektiğine kadar birçok konunun işlendiği program 6 Eylül Pazar Saat 18.00’da A Para TV’de ekranlara gelecek. Kayıp gıda israfının önüne geçmek amacıyla Tarım Bakanlığı tarafından bu sene başlatılan “GIDANI KORU SOFRANA SAHİP ÇIK” projesi kapsamında yazlık sebzelerin ve meyvelerin doğru saklanması ve tüketilmesi için gerekli olan püf noktaların hepsi tüm detayları ile izleyicilere aktarılacak.
 
“Tarım Dünyası ” 6 Eylül Pazar günü saat 18.00’da yeni bölümüyle A Para TV’de!
 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu