Oleg Cassini'de "gelmiş geçmiş en büyük indirim" başlıyor!

Yarım asrı aşan tarihiyle, büyüleyici gelinlik ve abiye tasarımlarının yaratıcısı Oleg Cassini yaz sezonunu, tarihinin en büyük indirimi ile kapatıyor.

Oleg Cassini'de "gelmiş geçmiş en büyük indirim" başlıyor!
13 Ekim 2021 - 21:45
Yarım asrı aşan tarihiyle, büyüleyici gelinlik ve abiye tasarımlarının yaratıcısı Oleg Cassini yaz sezonunu, tarihinin en büyük indirimi ile kapatıyor. Her zevki kucaklayan, her vücut tipinden ve  her yaştan kadına hitap ederek, onları özel hissettirmeyi vizyon edinen Oleg Cassini tarz sahibi kadınlara, ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralamaya özel fiyatlarla devam ediyor. Başarılı gelinlik ve abiye tasarımlarıyla tanınan dünya markası Oleg Cassini yaz sezonunu geride bırakırken, büyük indirim kampanyasıyla heyecanlandırıyor.

RÜYA GİBİ TASARIMLARDA RÜYA GİBİ FİYATLAR
Özel fiyatlarla kendi tarihinin en büyük indirimini duyuran markanın koleksiyonunda; en özel düğün gecelerinin başrolü  gelinlikler, davetlerin ışıltılı görünümlerini yakalayan ve şıklığın kodlarını belirleyen abiye elbiseler yer alıyor. İddiası birbirinden yüksek ve şık modelleri bünyesinde barındıran marka; hem klasik hem de dünya trendlerini yakalayan çeşitli tasarım çizgisini benimseyerek, her zevke hitap ediyor.



14 Ekim’de başlayacak olan özel fiyatlar kampanyasında gelinlik ve abiye koleksiyonun birbirinden güzel parçaları yer alacak. Şimdiden tarz sahibi birçok kadını ve gelin adayını heyecanlandıran büyük indirim çok ses getireceğe benziyor. Oleg Cassini Kasım ayının sonuna dek sürecek özel fiyatlar kampanyasında; daha önce görülmemiş çapta bir indirimi müjdeliyor.

ABİYELERDE %75’E VARAN İNDİRİM
Sonbaharın gelişiyle başlayan kış düğünleri, özel geceler ve davetler için dolaplara yeni abiyeler eklemenin tam zamanı! Oleg Cassini’nin ihtişamlı, modern ve kadınsı tasarım abiye elbiseleri %75’e varan indirimleriyle, davetlerin ve özel günlerin yıldızı olacak kadınlara şimdiden göz kırpıyor.

950 TL’DEN BAŞLAYAN GELİNLİKLER
Yaz sezonuna veda ederken, sonbaharın gelişiyle kış düğünlerine gerim sayım başladı. En özel gecelerinde büyüleyen tasarımlarıyla, gelin adaylarının hikayelerine ortak olan  Oleg Cassini, gelinlik modellerini 950 TL’den başlayan özel fiyatlarla sunuyor. Gelinlik tasarımlarını usta terzilik dokunuşlarıyla hayata geçiren Oleg Cassini aşkın taçlandığı düğünlerde, kadınların en yakın arkadaşı olmaya özel fiyatlı gelinliklerle devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu