O Ses Türkiye Şarkıcısı Doğumunda da Şarkı Söyledi

O Ses Türkiye’de büyük başarı elde eden İzmirli Tuğba Çarpan (27), ilk doğumunu da verdiği konser eşliğinde gerçekleştirdi. Doğum masasında ‘Keskin Bıçak’ şarkısını söyleyen genç sanatçının neşesi görülmeye değerdi. Doğumu başarıyla gerçekleştiren doktoru Emin Hagverdiyev de hastasının şarkısını keyifle izledi.

O Ses Türkiye Şarkıcısı Doğumunda da Şarkı Söyledi
04 Ağustos 2018 - 11:21

O SesTürkiye’de büyük başarı elde eden İzmirli Tuğba Çarpan (27), ilk doğumunu daverdiği konser eşliğinde gerçekleştirdi. Doğum masasında ‘Keskin Bıçak’şarkısını söyleyen genç sanatçının neşesi görülmeye değerdi. Doğumu başarıyla gerçekleştirendoktoru Emin Hagverdiyev de hastasının şarkısını keyifle izledi.

2004 yılındaO Ses Türkiye’de fırtına gibi esen İzmirli Tuğba, sahnedeki şarkı söylemeistediğini doğum masasında da sürdürdü. 41 haftalık hamile Çarpan, İzmir ÖzelAta Sağlık Hastanesi’nde doğuma alındı. Çalışanların ve Doktoru EminHagverdiyev ilgisinden memnun kalan ve rahat bir doğum süreci geçiren anneadayı, doğumundan birkaç dakika önce sağlık çalışanlarına armağan olarak‘Keskin Bıçak’ şarkısını seslendirdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Hagverdiyev ve ekip üyesi sağlık personelleri de şarkıya eşlik etti. Bu mutluve neşeli atmosferdi doğum normal yolla doğum yapan Tuğba Çarpan, 2 kilo 749kilo nur topu gibi bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Konserli bir doğumla dünyayagelen ‘Tanem Nesrin’ olanlardan habersiz, hayata ‘merhaba’ dedi.

DOKTORUMA ŞARKI HEDİYE ETTİM

Epiduraldoğum yönteminin kullanılmasının kendisini doğum sırasında çok rahatlattığınıanlatan Tuğba Çarpan, “O Ses Türkiye’de bambaşka bir heyecan vardı. Doğumumsırasında doktorum Hagverdiyev ve diğer sağlık personelleri benim ile çokilgilendi. Bir yandan ıkınırken bir yandan da şarkı söyledim. Doğumum çok iyigeçti. Hem doktoruma hem de hastane personeline ödül anlamında bir şarkısöylemek istedim. Çok da güzel oldu” dedi.

ŞARKI SÖYLEMEK RAHATLATIYOR

Kadın veDoğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Emin Hagverdiyev ise, şarkılı doğumunkendileri için de farklı bir tecrübe olduğunu belirterek, “Şarkı söylemek anneadaylarını rahatlatıyor. Bunun en iyi örneğini Tuğba ile canlı canlı yaşadık.Bundan sonraki hastalarıma da önereceğim” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...