MHP Bergama İlçe Başkanı Engin'den Büyükşehir'e zehir zemberek sözler

20 Ağustos tarihinde, 2016 yılından beri yürüttüğü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bergama İlçe Başkanlığına tekrar seçilen 39 yaşındaki hukukçu kökenli Hasan Hüseyin Engin’den İzmir Büyükşehir Belediyesine zehir zemberek sözler.

MHP Bergama İlçe Başkanı Engin'den Büyükşehir'e zehir zemberek sözler
08 Eylül 2023 - 22:00

BERGAMA MHP İLÇE BAŞKANI ENGİN’DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER: “MAHALLELERE HİZMET GÖTÜRÜRKEN ORADAN ALDIKLARI OYA BAKIYORLAR”

20 Ağustos tarihinde, 2016 yılından beri yürüttüğü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bergama İlçe Başkanlığına tekrar seçilen 39 yaşındaki hukukçu kökenli Hasan Hüseyin Engin’den İzmir Büyükşehir Belediyesine zehir zemberek sözler.

Büyükşehir Belediyesinin buradaki yerel hizmet görevlilerinin bir mahalleye veya yere hizmet götürmeden önce orada oy dağılımını öncelikli olarak değerlendirdiklerini öne süren
MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin,"Bu tür yaklaşımı ben Bergama Belediyesinde görmedim ama bu art niyet maalesef İzmir Büyükşehir Belediyesinde var" dedi.

Hasan Hüseyin Engin ile yaptığımız mülakattan satır başları şöyle: 

“1984 yılında Yukarı Kırıklar köyünde bir Yörük çocuğu olarak dünyaya geldim. Üniversite eğitimimi Eskişehir'de hukuk alanında tamamladım. 2007 yılından beri ilçemizde serbest avukatlık yapmaktayım. MHP'de 2014 yılında siyasete başladım, o dönem yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayı idim. Daha sonra Sercan Akman yönetiminde teşkilat başkanlığı yaptım. 2016 yılında atandığım ilçe başkanlığına daha sonra kongrede tekrar seçildim. En son 20 gün önce yapılan ilçe kongresinde Sayın Genel Başkanımız ve genel merkezimizin tensipleri ile ilçe başkanlığına yeniden seçildim."

“BERGAMA'DA İLKELİ SİYASET YAPIYORUZ”
Bildiğiniz gibi MHP'de siyaset yapma şekli diğer partilerden farklıdır. Bizde idealdir ve teşkilat doktrini öndedir biz de burada teşkilatımızı yükseltmek için canla başla çalışmaktayız. Yarın bugün başka bir göreve gelirsiniz ya da 'ayrıl sadece sade bir vatandaş gibi oyunu kullan' derler biz de öyle yaparız. Şu an siyasetin kirliliğine bulaşmadan ilkeli şekilde bir siyaset anlayışı sürdürmeye devam ediyoruz.

“BERGAMA HALA ÇIKMAZ SOKAK”
Bergama maalesef şu ana kadar ne ekonomik anlamda gelişti ne de onca kültürel miras ve varlığa rağmen turizm alanında gelişti.  Bergama aslında bir çıkmaz sokak ve bunu başta ilçedeki yerel yönetimin, yerel siyasetçilerin ve bölge milletvekillerinin iktidar ya da muhalefet şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İYİ NİYETLİ DEĞİL”
Büyükşehir Belediyesinin Bergama'da hizmet konusundaki yaklaşımına bakarsak 6 aydır Büyükşehir Belediyesi hiçbir yere doğru düzgün hizmet yapamıyor. Herhalde büyük bir mali kriz içinde. Büyükşehir Belediyesinin buradaki yerel hizmet görevlilerinin bir mahalleye veya yere hizmet götürmeden önce orada oy dağılımını öncelik olarak değerlendiriyorlar. Bu tür yaklaşımı ben Bergama Belediyesinde görmedim ama bu art niyet maalesef İzmir Büyükşehir Belediyesinde var.  Buna örnek vermek gerekirse Kozak Kıranlı Mahallesinde hala 60’lı yıllardan kalma bir yol ve geçmeye korkacağınız bir köprü var. Bu örnekleri ilçemizde çoğaltmamız mümkündür” 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu