Lions Dernekleri'nden Başkan Soyer'e destek mesajı: "Her zaman yanınızdayız"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Uluslararası Lions Dernekleri’nin temsilcilerini makamında ağırladı.

Lions Dernekleri'nden Başkan Soyer'e destek mesajı: "Her zaman yanınızdayız"
24 Aralık 2023 - 01:04

Uluslararası Lions Dernekleri’nin temsilcileri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek destek mesajı verdi. Teşekkürlerini sunan Başkan Soyer, “Sağ olun, eksik olmayın. Bu buluşma benim için çok kıymetli” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Uluslararası Lions Dernekleri’nin temsilcilerini makamında ağırladı. Heyette yer alan temsilciler Başkan Tunç Soyer’e destek ve hizmetleri için teşekkürlerini sundu. Yeni dönemde yine Başkan Soyer’i görevde görmek istediklerini belirten temsilciler “Her zaman yanınızdayız” mesajı verdi. Ziyarette Uluslararası Lions Dernekleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu Konsey Başkan Yardımcısı Erdal Eminoğlu, Federasyon Başkanı Refik Dinç, Federasyon Saymanı Nurettin Durmuş, Federasyon Sekreteri Turan Aras ve İZENERJİ Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akyıldız yer aldı.


“Bu buluşma benim için çok önemli”

Nezaket ve destek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Soyer, kentteki sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının, hemşehri derneklerinin öneminden söz etti. Başkan Soyer, “İzmir’in aydınlık yüzünü temsil eden yapılar bunlar. Hepsiyle güçlü ilişkiler kurmamız lazım. Çünkü bu şehri diğer şehirlerden farklı kılan en önemli özellik bu ortak akıldır. Bu buluşma benim için çok önemli ve değerli. Sağ olun, eksik olmayın” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu