İzmir Büyükşehir Belediyesi miniklerin karne sevincine ortak oluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi çocukların yaz tatilini renklendirecek bir programla 12-15 Haziran tarihlerinde miniklerin karne sevinçlerini ikiye katlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi miniklerin karne sevincine ortak oluyor
12 Haziran 2023 - 00:27

Karne Haftası Çocuk Şenliği başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi çocukların yaz tatilini renklendirecek bir programla 12-15 Haziran tarihlerinde miniklerin karne sevinçlerini ikiye katlayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi miniklerin karne sevincine ortak oluyor. Çocuklar tiyatro keyfinin yanı sıra arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayarak ve 12 D sinema keyfini yaşayarak tatillerine merhaba diyecek. “Ağaçların Şarkısı”, “Masal Sandığı”, “Küçük Kara Balık” ile “Oz Büyücüsü” çocuk tiyatro oyunları, açık alan performansları ve 12 D sinema gösterimlerinin yer alacağı şenlik ile merkeze uzak ilçelerdeki çocuklar için kültür sanat erişilebilir hale getiriliyor.

12 – 15 Haziran tarihlerinde, Aliağa, Bergama, Beydağ, Kadifekale, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz ve Menemen olmak üzere 8 farklı lokasyonda ücretsiz olarak çocuk izleyicilerle buluşacak şenliğin programına kultursanat.izmir.bel.tr ve www.izmir.art adreslerinden ulaşılabilir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu