"İmkansız Köpekler" National Geographic WILD'da

“İmkansız Köpekler”, 7 Ekim Pazartesi saat 20.00’de National Geographic WILD ekranlarına geliyor...

"İmkansız Köpekler" National Geographic WILD'da
05 Ekim 2019 - 21:45

Matt Beisner’ın köpeklere karşı olan benzersiz ve yenilikçi yaklaşımı ile her bölümde ilham verici köpek rehabilitasyon öykülerinin izleyiciyle buluştuğu“İmkansız Köpekler”, 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de National Geographic WILD’da...

Köpek davranışlarıyla ilgili derin bilgilere sahip olan Matt Beisner, doğru tespit ve yaklaşımlarıyla köpeklerin kendine özgü ihtiyaçlarına odaklanıyor.

Matt Beisner’ın yenilikçi yaklaşımı sayesinde köpek ve sahibi arasındaki bağ saygı, sevgi ve güven ile güçlenerek daha derin bir ilişki haline geliyor.

Doğru tespit ve yaklaşımların köpeklerin davranışlarında büyük rol oynadığının altını çizen “İmkansız Köpekler” ilham verici köpek rehabiilitasyon öyküleri ile 7 Ekim Pazartesi saat 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, vahşi yaşamın gözler önüne serildiği kaliteli yapımları Türk izleyicisi ile buluşturan National Geographic WILDkanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+platformlarından izleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu