Göçbeyli'de "İtfaiye Müfreze Noktası" Kurulması İçin İncelemeler Yapıldı

GÖÇBEYLİ'DE "İTFAİYE MÜFREZE NOKTASI" KURULMASI İÇİN İNCELEMELER YAPILDI...

Göçbeyli'de "İtfaiye Müfreze Noktası" Kurulması İçin İncelemeler Yapıldı
18 Eylül 2023 - 22:21
2023'ün ilk aylarında, Bergama Ticaret Odası üyelerinin önerileri ve BERTO Yönetimi'nin de konuyu İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi'ne taşımasıyla, pamuk toplama sezonunda yaşanabilecek yangın tehlikesi ihtimaline karşı, hızlıca müdahale edebilecek geçici müfreze itfaiye noktaları kurulması için değerlendirmeler yapılmıştı.

Bu kapsamda; Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kor, Meslek Komitesi Üyesi Serhat Kaya ve Genel Sekreter Gülay Koç, Göçbeyli'de İzmir İtfaiye Yangın ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu ve İtfaiye Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Zeynep Sarıtaş ile bir araya geldi. Bergama Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Ersin Güleç, geçmiş dönem Göçbeyli Belediye Başkanı Esat Karacan ve Göçbeyli Mahallesi muhtarının da katıldığı incelemelerde, Göçbeyli'de, sezon boyunca itfaiye personelinin kalabileceği yerler değerlendirildi.

Belirlenen noktalarda yerinde incelemeler yapan heyet, bu sezona yetişebilmesi için hızlıca atılması gereken adımları belirledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...