Fersan fabrika satış mağazasını açtı

Sirke üretiminde pazar lideri olan Fersan, Kemalpaşa’daki fabrikasında satış mağazasını hizmete açtı. Tüketiciye doğrudan ulaşma hedefiyle kurulan mağaza, Perşembe günleri müşterilerine kapılarını açarak büyük indirim fırsatları sunacak.

Fersan fabrika satış mağazasını açtı
31 Ağustos 2018 - 15:18

Kemalpaşa Fersan Fabrikası’nda yapılan törenle hizmete giren fabrika satış mağazasında Fersan markasıyla piyasaya sürülen tüm ürünlerin perakende satışının yapılacağı belirtildi.  

“Fersan, önce insan”

İzmir ve Kemalpaşa iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende açılış kurdelesini Fersan Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Güven ve Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kamil Porsuk ile birlikte kesti. Güven, bu fabrika mağazasında kar amacında olmadıklarını belirterek “Biz tüketicinin sadece zihninde değil kalbinde de olmak istiyoruz. Evet, özellikle bu fabrika satış mağazamızda kar peşinde değiliz. Her evin bir köşesinde, bir ürünümüzün olmasını istiyoruz. Bu amaçla tüketicilere hizmet vermek, aynı zamanda buraya gelen müşterilerimize yeni ürünlerimizi doğrudan sunarak onların görüşlerini almak istiyoruz. ‘Fersan, önce insan’ sloganımıza uygun olarak üretimimizin kalbinde müşterilerimize doğrudan satış yapmak da bize ayrı bir mutluluk verecek. Aynı zamanda şalgam suyu, nar ekşisi, limon sosu, jalapeno biber turşusu, üzüm, elma ve beyaz sirkeyi de uygun fiyatlarla bu mağazada tüketiciye doğrudan sunacağız.” diye konuştu.

“Önceliğimiz sağlık”

40 yıllık geçmiş ve Türkiye’de endüstriyel sirkeyi üreten ilk firma olmanın verdiği sorumluluk ile çalıştıklarını, bu sektörde yüzde 30 pazar payı ile açık ara pazar lideri olduklarını söyleyen Güven, “Lokomotif ürünümüz üzüm sirkesinin yanına sağlıklı bir beslenme hedefiyle insanların sabah balla karıştırarak tükettiği elma sirkesi dahil olmuştu. Şimdi ise 3. bir ürün temizlik alanında hızlı gelişiyor: Beyaz sirke. Yüzde yüz doğal ve dezenfektan özelliği ile beyaz sirke o kadar yüksek talep görüyor ki biz de Ferfresh adıyla temizlik amaçlı kullanıma daha uygun olan bir ambalaj ile bu ürünümüzü piyasaya sürdük. Şekerpancarından fermente edilen alkolün sirkeleştirilmesi ile oluşan, yüzde yüz katkısız bir ürün beyaz sirke. Artık her hafta Perşembe günü saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında halkımızı fabrika satış mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı