CHP, Bergama'yı geri almak için düğmeye bastı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, partisini Bergama'da yeniden iktidara taşıyacak formülü 'Bakırçay Bölge Gazetesi'ne açıkladı.

CHP, Bergama'yı geri almak için düğmeye bastı
23 Eylül 2023 - 22:27

"DOĞRU BİR ADAY İLE BERGAMA’DA SEÇİMİ KAZANIRIZ"

Yaklaşık 1 ay önce Bergama CHP İlçe Başkanlığı görevine seçilen İsmail Durmaz, Bakırçay Bölge Gazetesine yaptığı açıklamada “Biz Bergama Belediyesini tekrar geri almak istiyoruz. Bergama’nın istediği profilde iyi bir aday ile bu seçimi alırız. Ama yeter ki partimiz tepeden inme aday belirlemesin. Bu konuyu ziyaret ettiğimizde Sayın Genel Başkanımıza da söyledik. Seçim kazanmak istiyorsak adayımızı ya geniş bir kamuoyu araştırması ya da üyelerimizin katılacağı bir önseçim ile belirlemeliyiz” dedi.

İsmail Durmaz'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
“16 Eylül Cumartesi günü yapılan il kongremize partililerimiz ve il delegelerimiz olarak eksiksiz katıldık. Orada yaşanan ve bazı TV’lere de yansıyan görüntülerde partili olmadığını bildiğimiz 20 kişilik provokatör bir grubun oy kullandırmamak kaos yaratmak için oluşturduğu bir olaydı. Orada il delegeleri ayrı bir yere alınmış sağ ve sol kısımlarda da CHP’li izleyici üyeler vardı. Bu grup tam divanın karşısındaydı.

İl kongrelerinden sonra yapılacak Büyük Kurultay konusunda partimizden resmi bir açıklama henüz yapılmadı. 5 Kasım dense de yerel seçimler sonrası sarkacağı konuşuluyor. Biz Bergama Belediyesini tekrar geri almak istiyoruz. Bergama’nın istediği profilde iyi bir aday ile bu seçimi alırız. Ama yeter ki partimiz tepeden inme aday belirlemesin. Bu konuyu ziyaret ettiğimizde Sayın Genel Başkanımıza da söyledik. Seçim kazanmak istiyorsak adayımızı ya geniş bir kamuoyu araştırması ve üyelerimizin katılacağı bir önseçim ile belirlemeliyiz.

Şu an süreç başlamadığı için aday adaylarımız resmi başvurularını yapmadı bu konuda konuşulan iki isim var Belediye Meclis üyemiz Selim Tok ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Özuslu. Partimiz 9 Eylül de 100. Kuruluş yıldönümünü kutladı partimiz bir koca çınar ülkemiz var olduğu sürece ebediyete kadar partimiz de var olacaktır” 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...