Büyükşehir'den Beydağ'a yeni tesis müjdesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Beydağ ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ile yurttaşların karşıladığı Başkan Soyer, devam eden ve yapılması planlanan yatırmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir'den Beydağ'a yeni tesis müjdesi
05 Ekim 2023 - 21:11

Başkan Soyer’den Beydağ’a 100. yıl armağanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Beydağ'ı ziyaret ederek, buradaki yatırımları inceledi. Başkan Soyer ilçede kurulacak 100. Yıl Sosyal Tesisleri’nin yapımına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Beydağ ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ile yurttaşların karşıladığı Başkan Soyer, devam eden ve yapılması planlanan yatırmaları yerinde inceledi. Esnafı da ziyaret eden Başkan Soyer, muhtarlarla bir araya geldi, talepleri dinledi. Başkan Soyer, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için üreticiye önemli desteklerin verildiği Beydağ'ı farklı alanlarda da kalkındıracak çalışmaların sürdüğünü ifade etti.


“En iyi  hizmeti vermek için çalışıyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm gücüyle Beydağ Belediyesi'ne destek olmayı sürdüreceğini vurgulayan Başkan Soyer, “Başkanımıza Beydağ'a kattığı güzellikler için teşekkür ediyoruz. Beydağ Belediye Başkanımızla birlikte hem muhtarlarımızın sorunlarını dinledik hem de ilçeye önümüzdeki 6 ay içerisinde yapacağımız çalışmaları yerinde gördük. Başkanımızın dört buçuk yıldır sürdürdüğü çok önemli çalışmalar var. İlçe halkı tarafından takdir edilen çalışmalar. Bizim de daha yapacaklarımız var. Beydağ’a en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu. Feridun Yılmazlar da “Sayın başkanım ilçemize bürokratlarıyla birlikte geldi. Bize çok desteği oluyor. Çok teşekkür ediyorum. Beydağ' geldiği zaman ilçemiz şenleniyor” diye konuştu.


Beydağ’a yeni tesis geliyor

Ziyaret programında Beydağ'da düğün salonu ve pazaryeri ihtiyacını da karşılayacak 100. Yıl Sosyal Tesisleri Projesi hakkında bilgi alan Başkan Soyer, çalışmaların kısa sürede başlatılmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu