Brandstorm Paris finalinde Türkiye'yi temsil edecek takım belli oldu

L'Oréal’in 60 ülkeden öğrencilerin katılımıyla 27 yıldır sürdürdüğü inovasyon yarışması ‘Brandstorm’un Paris’te yapılacak finali için Türkiye elemeleri tamamlandı. L'Oréal Aktif Kozmetik Bölümü, yarışmanın bu yılki sponsoru oldu ve, Türkiye elemelerine katılan 100’e yakın takım, “Sağlık bilincine sahip tüketiciler için gelecekteki cilt bakım deneyimini yaratmak” temasıyla yarıştılar.

Brandstorm Paris finalinde Türkiye'yi temsil edecek takım belli oldu
03 Mayıs 2019 - 19:24

L'Oréal’in öğrencilere yönelik düzenlediği inovasyon yarışması Brandstorm, bu yıl Türkiye’den 1500’ün üzerinde başvuru aldı. Katılan tüm ülkeler arasında başvuru sıralamasında 6. sırada yer alan Türkiye’den ön elemeler için seçilen 8 takım arasından 3 takım, Türkiye finallerine katılma şansı yakaladı.

29 Nisan’da gerçekleşen Türkiye finalinde 3 takım, sunumlarını L’Oréal Türkiye Ülke Genel Müdürü Laurent Duffier, L’Oréal Türkiye Aktif Kozmetik Genel Müdürü ve Kurumsal Pazarlama Direktörü Sinem Sandıkçı Gökçen, L'Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Melike Mermercioğlu, Galata Business Angels Genel Müdürü Ata Uzunhasan ve 4129Grey CEO’su Alemşah Öztürk’ten oluşan jüri üyelerine yaptı.

Brandstorm’un Türkiye finalinde Boğaziçi Üniversitesi’nden Asya Yacılar, Ömer Yiğit Yıldırım ve Galatasaray Üniversitesi’nden Burçe Su Büyükbayram’dan oluşan La Flamme isimli takım birinci oldu. Takım, 23 Mayıs 2019’da Paris’te yapılacak global finalde Türkiye’yi temsil edecek. Uluslararası finali kazanan takım, bu yıl ilk defa Paris’te bulunan ve dünyanın en büyük start-up kampüslerinden olan Station F’de 3 ay boyunca projelerini hayata geçirme fırsatını yakalayacak.

L'Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “L’Oréal olarak teknoloji ve inovasyona çok önem veriyor, yetenekli gençlerimizi yenilikçi projeler üretmek konusunda teşvik ediyoruz. Gençlerimizin yenilikçi fikirlerine önem veriyoruz. Brandstorm da bu platformu sağlayan uluslararası bir program. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere çalışmaları ve katkıları için teşekkür ediyoruz. Bu yıl Türkiye’deki seçmelerde birinci olan ve Paris’teki finalde Türkiye’yi temsil edecek La Flamme ekibine başarılar dileriz.”diye konuştu.

Brandstorm’a 3 kişilik takımlar halinde başvuran katılımcılar, L'Oréal ve global öğrenciler ile network kurma, 70’ten fazla e-eğitim programına erişebilme ve L’Oréal ekiplerinden mentörlük alma fırsatlarına sahip oluyor.

Geçtiğimiz yıl global platformda 34000’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışma bu yıl tüm dünyadan 40000’in üzerinde başvuru aldı.

L’Oréal Türkiye Hakkında: Dünyanın lider güzellik şirketi L’Oréal, 100 yıldır tüm dünyada kadın ve erkeklerin güzellik ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürünler sunuyor. ‘Herkes için Güzellik’ misyonunu sahiplenen şirket, dünyada 34, Türkiye’de ise 25 markası ile tüketicilere ulaşıyor. L’Oréal’in en önemli kaynağını, 89.300 çalışanı ve her zaman daha iyisini sunma tutkusu oluşturuyor. 1980’li yıllardan beri Türkiye’deki tüketicilerle ürünlerini buluşturan L’Oréal Türkiye, asırlık bilgi ve deneyimini ‘Tüketici Ürünleri’, ‘Lüks Ürünler’, ‘Profesyonel Ürünler’ ve ‘Aktif Kozmetik’ bölümleri ile tek çatı altında sunuyor. L’Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmellik arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de ‘Herkes İçin Güzellik’ misyonuyla çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...