Yeni yılı, yeni buluşma noktanız Sheraton Istanbul City Center'da kutlayın

Beyoğlu’nun tam kalbinde, Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi merkezi yerlere yakın konumuyla cazip bir buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center konuklarına, yeni yılda İstanbul’un tüm lezzetini, eğlencesini ve renklerini yaşatacak…

Yeni yılı, yeni buluşma noktanız Sheraton Istanbul City Center'da kutlayın
16 Aralık 2019 - 11:21

İstanbul’un yeni çekim merkezi Sheraton Istanbul City Center, 2020 yılını, lezzetli, eğlenceli ve keyifli bir programla karşılıyor... Otel bünyesinde yer alan ve yılbaşı için özel dekore edilecek Nev’i Lokma Restoran misafirlerine yılbaşı gecesinde, uzun yıllardır müzikleriyle en güzel anları keyifli hale getiren Grup Vizyon eşlik edecek. Özgün ve geleneksel lezzetlerin bir arada sunulacağı zengin yılbaşı gala büfesi ve limitsiz yerli içki ile birlikte ikram edilecek bir kadeh köpüklü şarabın yer aldığı bu muhteşem gecenin kişi başı fiyatı ise 440 TL .

Bilgi ve rezervasyon için: (0212) 806 10 10

Sheraton Istanbul City Center hakkında: Guest Room, Deluxe Room, Executive Room, Junior Suite ve Executive Suite oda çeşitlerinden oluşan toplam 254 oda ve süit ile 80 yıldan uzun süreli güvene dayalı Sheraton markasının konforunu sunan Sheraton Istanbul City Center, sıcak ambiyansı ile misafirlerine “ben” değil “biz” hissi yaşatan kolektif bir deneyim vaat ediyor. Modern bir şekilde dizayn edilmiş yaşam alanları ve huzurlu bahçe manzaraları ile Sheraton Istanbul City Center, şehrin merkezinde şehrin karmaşasından uzaklaşmanızı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı'na ikinci kez ev sahipliği yapacak
İzmir, Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na ikinci kez ev...
Borsa İstanbul'da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için çaldı
Borsa İstanbul’da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için...